0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ercan Bey lastiğin sürtüp sürtmeyeceği ile ilgili tablolar var. sizin lastiklerinin 14" miş zannetmiyorum sürteceğini ama bu işten analayan bir lastik bayine sorarsan onlar tabloya bakarak söyler sana. bir de tabiki senin aracın bijon aralığı bildiğim kadarıyla 4X100 olması gerekiyor. jantınkide aynı ise problem olmaz ama yinede bir bayiye sor derim.[/quote]Abdurrahman bey onu sorduk lastikçiye ama kesin bişey diyemem dedi jantı götürdük araba yanımda olmadığı için onunda bijon aralığı 100 dedi senin aracında 100 olması gereir dedi.Birde jantın içinde bir parça söyledi 51 dedi onun değişmesi gerekebilir dedi.Jantlar daha önce civicde takılı imiş.Peki sizce fiyat ve şekil olarak nasıl?alayım mı?[quote=uğur akkaya]şıp diye oturur jantlar.hayırlı olsun 100 milyona jant çok iyi ya[/quote]sağol arkadaşım daha almadım uyar mı uymaz mı yarın bakacaz işte arabayı getirip.Aslında sıfır 1 tane jant parasına 4 tane almış olacağım ama size sormak istedim.
şıp diye oturur jantlar.hayırlı olsun 100 milyona jant çok iyi ya[/quote]+1 aynen katılıyorum