0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bizim arabalarda yok biz netcez.yoksa tozları mı yutuyoruz.[/quote] kalorifer izgaralarının önüne tül takın
bizim arabalarda yok biz netcez.yoksa tozları mı yutuyoruz.[/quote]ya evet, sırf bu nedenden satabilirim aslında. Çünkü nerdeyse her polene karşı alerjim var
Torpidoyu nasıl söküyor ve polen filtresini nasıl söküp çıkarıyoruz detaylı anlatabilirmisin?[/quote]İsmail bey sorunuz Cihan beye ama ben yardımcı olmaya çalışayım. El kitabında detaylı gösteriyor zaten. Torpido gözünü açınca sağ tarafta bir vida var onu söktükten sonra torpido gözünün her iki yan tarafına hafifçe bastırıp yukarı doğru hafifçe itince torpido gözü yerinden çıkıyor (serviste vidayı felan çıkarmadan söktüler ama nasıl yaptılar bilmiyorum) oraya bakarsanız uzun bir dikdörtgen şeklinde tırnaklarla tutturulmuş bir kapak göreceksiniz, kapağı çıkarın polen filtresi onun arkasında yatay konumda bulunuyor.Ben de klima problemi nedeniyle servise gitmiştim. Polen filtresi toza boğulmuş durumdaydı yapraklar bile vardı üzerinde. 20000 de değişeceğini söylediler basınçlı havayla temizlediler. Şu anda çalışması iyi ama klimayı kapatıp normal havalandırmayı açınca toz-toprak kokusu geliyor bu nedenle değiştirmeyi düşünüyorum.