0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Olur, öyle anladıysan taktırabilirsin tabi. Kimse niye tadilat diye lpg takıosunda demez.Araç bir onarım istiyorsa, "150.000 sonra da yaptırabilirsin" yanlış bir cümle diyorum. Her yıl LPG mi değiştirelim anlaşılıyorum. Fazla yorduk kafayı. Boşver gitsin .
Tadilatın yapmanın sözlük anlamı "değişiklik yapmak" demektir onarım değil. Lütfen dikkat ediniz.
Ali Bey, enjektörler biraz kaba duruyor. Gerçi zevkler ve renkler tartışılmaz .
Benim kendi aracımda atiker takılı hiç sorun çıkarmadı gayet menmunum..şuana kadar sorun yaşamadım. 2 yıl olacak takalı.... aracımda aldığımda iyiki atiker varmış diyorum....yakıt olarakta çok menmunum..... ankara ş.içi kullanımda kışın 154tl yaktı diğerbir anlatımla lpg depom 43 lt alıyor ve 500km yol yapıyorum....ankarada lpg lt fiyatı (petrol ofisi):1.67tl.....üzülmek şöyle dursun yüzüm hep gülüyor. ...gözüm benzin ibresine hiç gitmiyor....
Vedat ben enjektörleri göremedim! manifoldun motora bağlandığı yerde ,yani motor koruma kapağının altındamı?
Bende görmedimki Hurşit Abi. Sağır görmez uydururmuş hesabı işte . Motor kapağının altına biraz zor sığar Abi. Ayrıca eğer oradaysa, aşırı ısınmasını engelleyecek şekilde sabitlenmesi lazım. Titremeyle biyerlere dokunuyorsa, ilerde sıkıntı olabilir. Bakalım Ali Abi bizi bu konuda aydınlatacak mı?
Usta motor kapağının altına yerleştirmiş..Bir sıkıntı çıkar mı diye sordum..Çıkmaz dedi..Usta güvendiğim biri yabancı değil..Bakım tamir vs. için gittiğim kendi ustama da gösterdim..Güzel olmuş problem yok dedi..