Gönderen Konu: merhaba arkadaşlar bende 1.3 terra 99 model var lpg düşünüyorum yardım  (Okunma sayısı 1037 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
merhaba arkadaşlar bende 1.3 terra  99 model  yuvarlak  farlı ( tutmayan modelli)
  neyse arkadaşar bu araç kaç  valif  birde ben lpg  düşünüyorum
 sıralı mı yoksa tek noktalımı  taktırıyım döküm manifot   her ikiside olur diyorlar ama bunu bilse bilse  toyota kullancı bilir sizlere danışıyorum
  şimdiden   saollun yolunuz ve farınız  acık olsun allah   kaza bella  vermesin   saygılar...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Yasin Bey öncelikli olarak profil bilgilerinizi doldurursanız size daha iyi yardımcı olabiliriz.

Öncelikle arabanız terra demişsiniz. Büyük ihtimalle enjeksiyonlu ve 16 valf. Sıralı taktırabilirsiniz bu sebeple. İyi de olur. Ankara da iseniz Şimşek Otogaz Ramses marka yerli sistem takıyor ve de distribütörü. Ben taktırdım  ve çevremdeki 3-4 araba daha aynı yerde taktırdı Hİç birimizin şikayeti yok sistemden.
Normal LPG sistemi olur ama 1,3 olan aracınızda performans düşüklüğünü hissedersiniz.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
Hayıııırrrrr.. LPGyi kesinlikle 1.3 araçlara önermiyorum. Kesinliklee.. Bence asla taktırmayın.. Yolda gitmez, yokuş çıkmaz, kafayı yersiniz
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline