0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O 1.6'ya geçince, eski 1.3'ün 0-100'ünü özlersin ama
şu 1.6 102 hp 8V hitler motoru mu?
Şimdiki 1.3 hacım 1.6 ya geçiyoruz
abi 2 sene önce 3.16 aldım 35e, o hafta komşuya verdim 45e pis temizdi, en fulldü
e46 olmasın o e60 kasa 5 serisinin değil mi yaav
Hiç 1.3 lpg'li corolla kullandın mı
Kullandım, hemde 360 bin km'de Gayet ciğerli gidiyor ilk kalkışlarda
valla bilmiyorum. 18 ler 20V alman motoru ama
Aşkolsun Oğuzhan hani 1,2 albea alacaktım hemi de tüplü. Hayallerimi yıktın. Ben de Türkay sen ACD Berkay la hep beraber albeayla cinnahın yokuşunu çıkacaz diye nasıl seviniyodum. Şu andan itibaren bittin gözümde Sana tavsiyem 2006 model A5 kasa oktavia al. Arkadaşa aldık çok memnun ve de ben de kullandım gerçekten çok hoşuma gitti. 24500 e almıştık onu. Öyle devirden düşme falan yok.
Hazım abi skodaya hiç ısınamıyorum ben.. Neden bilmiyorum ama çakma vw gibi geliyor..
İsim vermeyeyim bir forumda şöyle bir replik geçmişti.''Skoda alıp, millete Skoda şöyle kral böyle kral, eskisi gibi değil diye arabayı anlatacağıma, gider Passat alırım araba kendini anlatır.''
''Skoda alıp, millete Skoda şöyle kral böyle kral, eskisi gibi değil diye arabayı anlatacağıma, gider Passat alırım araba kendini anlatır.'' Çok beğendim çook
corolla
yuh 30.000lira mı..deli misin hemen yeni kasa corolla bakıyosun..saçmalamanın alemi yok, adamların da dediği gibi, sorunsuz araçlar..oğlum kalk gel izmire, kız arkadaşını gör falan biraz gezelim benim 2009la, kandırayım seni