bizde 99 model passat 1.8 var gayet memnunuz yakıtı şehir içi 21-22 kuruş lpg li. 1.6 da 102 hp lik motor var kullanmadım ama kasa ağır olduğundan iyi çekmez. 1.8 alırsanız daha hoşunuza gider.
1.ilan ile 2.ilan arasında fark var 1.ilandaki daha üst donanım sanırsam jantlardan belli oluyor.bi aralar bi akrabanın vardı kısa mesafe bi yere gidip gelmiştik araç gayet güzel ve konforluydu.ama biraz ağırdı ilk kalkışta
Yav Oğuzhan bırak 1.6'yı.
Alcaksan 1.8T al
Valla biz de son anda dönmüştük passat almaktan o paraya bmwlere mersolara bakın derim c serisi mersedesler e46-e39 bmwlere bakın derim (:
berkcana katılıyorum..ille de vosvos dersen git superB bak o paralara, passat da araba mı bee dersin..ama çok büyük oğuzhan kullanmakta zorluk çekebilirsin
e60 kasa bmw 3.16 alabilirsin üstelik 2002 model yakıtı da uygundur. 30.000 tl param olsa ilk alacağım arabalardan birisi
e60 kasa bmw 3.16 alabilirsin üstelik 2002 model yakıtı da uygundur. 30.000 tl param olsa ilk alacağım arabalardan birisi
e46 olmasın o

e60 kasa 5 serisinin değil mi yaav
e60 5 serisi len
2002 üstünde valvetronik motor olması lazım, o yoksa bile dual-vanos var..uygundur onların yakıtları, 30.000 lira 2002 üstüne verilir anca, valvetronik motorlu makyajlı kasaya

makyajsıza 30 üstünde para vermem
bizde 99 model passat 1.8 var gayet memnunuz yakıtı şehir içi 21-22 kuruş lpg li. 1.6 da 102 hp lik motor var kullanmadım ama kasa ağır olduğundan iyi çekmez. 1.8 alırsanız daha hoşunuza gider.
şu 1.6 102 hp 8V hitler motoru mu?
hala mı 1.6 oguzhan.... :/ umarım pısman olmazsın
Adaş bence 1.6 passat alcagına biraz daha koyup 1.8t alabilirsin yada superb 1.8t bildiğim kadarıyla superbler daha ucuz passata göre
5 dakika önce eve geldim..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-passat-65-000-km-gece-mavisi-masrafsiz/detayŞu arabaya bakmaya gittim. Bizim eve yakınmış. Aracı kullandım, gayet hoşuma gitti.. Benzinli olmasının da payı var tabiki. Gerçi sıralı sistem taktıracağım için performans fazla etkilenmez. Dikkatimi çeken şeylerden bazıları
-Sağ arka cam bozuktu. Yolda giderken aşağı indi kendiliğinden. Böyle birşey olası birşey midir , yoksa bir vukuatı var mıdır ? Adam orası problemli , yaptırcam yarın dedi.
-Kaputu açtım baktım, kaputun üzerinde yapıştırma vardı, bir tarih yazıyordu falan.. 12.09.2009 gibi birşeydi. Kaput değişmiş olabilir mi ? Gerçi bunu burak ustaya gösterir öğrenirim

Onun dışında bir problem yok.. Araç gayet güzel bence
En önemli meseleyi unuttum.. Aracın debriyajı çok sert ve üstte kavrıyordu.. Baskı balata değişecek galiba dedim.. Adam bunlarda değişmiyormuş, ayar yapılıyormuş dedi. Onu da halletcem dedi. Bu ne kadar doğru ?
En önemli meseleyi unuttum.. Aracın debriyajı çok sert ve üstte kavrıyordu.. Baskı balata değişecek galiba dedim.. Adam bunlarda değişmiyormuş, ayar yapılıyormuş dedi. Onu da halletcem dedi. Bu ne kadar doğru ?
hocam bu yaşta arabaya bu 30bin kadar para vericeksiniz bakın biz yakın zamanda 2001 model bir araba aldık ince eleyin sık dokuyun derim bir çok arabaya bakın biz en az 30 araba baktık 2 veya 3 tanesine temiz biz buna bineriz dedik o açıdan iyice bi bakın etrafınıza piyasaya
hocam bu yaşta arabaya bu 30bin kadar para vericeksiniz bakın biz yakın zamanda 2001 model bir araba aldık ince eleyin sık dokuyun derim bir çok arabaya bakın biz en az 30 araba baktık 2 veya 3 tanesine temiz biz buna bineriz dedik o açıdan iyice bi bakın etrafınıza piyasaya 
Araba bana çok temiz geldi. Tabiki sanayiye götürüp dörtnala göstermeden almam. Bakalım ustalar ne diyecek
O 1.6'ya geçince, eski 1.3'ün 0-100'ünü özlersin ama