0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
e60 kasa bmw 3.16 alabilirsin üstelik 2002 model yakıtı da uygundur. 30.000 tl param olsa ilk alacağım arabalardan birisi
bizde 99 model passat 1.8 var gayet memnunuz yakıtı şehir içi 21-22 kuruş lpg li. 1.6 da 102 hp lik motor var kullanmadım ama kasa ağır olduğundan iyi çekmez. 1.8 alırsanız daha hoşunuza gider.
e60 5 serisi len 2002 üstünde valvetronik motor olması lazım, o yoksa bile dual-vanos var..uygundur onların yakıtları, 30.000 lira 2002 üstüne verilir anca, valvetronik motorlu makyajlı kasaya makyajsıza 30 üstünde para vermem
En önemli meseleyi unuttum.. Aracın debriyajı çok sert ve üstte kavrıyordu.. Baskı balata değişecek galiba dedim.. Adam bunlarda değişmiyormuş, ayar yapılıyormuş dedi. Onu da halletcem dedi. Bu ne kadar doğru ?
hocam bu yaşta arabaya bu 30bin kadar para vericeksiniz bakın biz yakın zamanda 2001 model bir araba aldık ince eleyin sık dokuyun derim bir çok arabaya bakın biz en az 30 araba baktık 2 veya 3 tanesine temiz biz buna bineriz dedik o açıdan iyice bi bakın etrafınıza piyasaya
abi öyle deme ya temiz arabaya verilir yaa kuyruk acısı mıdır nedir
hala mı 1.6 oguzhan.... :/ umarım pısman olmazsın