0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sanki Aynada kendimi görmüş gibi oldum [/quote] Kendinize o kadar haksızlık etmeyin
yaş ilerledikçe insan seçici olur derlerdi büyüklerimiz. yaşım 31 ve şimdi onlara hak vermeye başladım evde kaldım vallahi...[/quote]Maalesef öyle biraz seçici olmak şart bu devirde
ben kötü manada söylemiştim aşırı seçicilikten evde kaldık diye ehehe her neyse sabahta bu gidişte işe geç kalacam iyi geceler....[/quote] sizede iyi geceler...
Beklentisiz demeyelimde ölçülü ve gerçekci beklentiler içinde girer, karşıdakininde beklentilerini karşılayabilmek için elinden geleni yaparsa diye düzeltelim derim ben.[/quote]+1000düzeltmeniz yerinde olmuş. illaki beklentiyle başlanır diyorsunuz. E doğru diyorsunuz. ne diim.
sağdaki ufaklık çok can yakacak. Kızımın peşinde dolaşmasın fena yaparım [/quote]Mertol bey, o da kız. merak etmeyin. 2 kızım var.
Oh kurtardık paçayı.. Babası yandı bu durumda.. (fena kıvırmadım ama demi. Kusura bakmayın. )[/quote] önemli değil. 2 yaşında olmasına rağmen kafasında hala bir tutam saç olduğu için erkek zannedenler çok oluyor.
Valla mertol bey benim 4 yaşında bi oğlum var. Bide yolda var. Erkekler kadınlardan bi şey beklemez aslında dicem ama olmayacak. Siz en iyisi şu slaytı izleyin.Kadınlar[/quote]ismail bey, ben bu linki açamadım. rica etsem yönlendirir misiniz? kadının hası yazıyor ama nerde?
Bilmeyenler için:açılan sayfada aşağı doğru inin. "Free" diye bir buton göreceksiniz. Ona tıklayın ve açılan sayfada yine aşağıyo doğru gelin."No premium user. Please enter" yazan yerin altındaki kodları "here:" yazısının önündeki dikdörtgen kutuya yazın ve yanındaki "Download via" yazan butona basın. Sonra kaydedeciğiniz yeri seçin ve indirin.[/quote]açabildim. çok hoş bir link. duygusal bir anıma denk geldi (müziği de etkili oldu) gözyaşlarıyla seyrettim. teşekkürler.ismail bey, resimdeki de sizin paşanız galiba. Allah sizlere bağışlasın.