Gönderen Konu: Allah Kahretsİn Senİ Pkk  (Okunma sayısı 1853 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Allah Kahretsİn Senİ Pkk
« : Haziran 12, 2007, 14:50:22 »
Arkadaşlar sesini çıkaran yokmu? Bi ermeni öldü ülke ayağa kalktı. Memleketim lekelendi. Adamlar askerlere bir bir pusu atıyor.  Ama saolsun cenazelerinde protestolar boy gösteriyor. Biz burda öğretmen arkadaşlarla bi karar aldık. Belli dernekler ve sendikalara baş vurup valilik oluru ile şehitler anısına yürüyüş yapmak istiyoruz. Ve HEPİMİZ TÜRK'ÜZ HEPİMİZ ŞEHİT OĞLUYUZ diye bağırmak istiyoruz. Her akşam bir şehit haberi dinlemek, ailelerinin üzüntüsünü görüp kederlenmek ve ağlamak istemiyorum artık.
O ne güzel bi insan ki "PKK sorununu halledemiyorsanız bırakın vatandaşlar olarak biz halledelim" diyor bir şehit babası. Helal olsun adama be. Ah ulan düşmedik o taraflara, girmedik çatışmalaraki...
ŞEREFSİZLEEEEEEEEEEEEER...

Ben şahsen orduya dilekçe verip, ihtiyaç duyulsun duyulmasın her an hazırım. Çağırın eğitin, eğitimlerimi pekiştirin beni o itlerin önünde atın. Sınır ötesi çatışmaya hazırız.
Ve bu şarkıyı dinleyin : Ses Çıkarma

Toyota Club Türkiye

Allah Kahretsİn Senİ Pkk
« : Haziran 12, 2007, 14:50:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2007 YARİS SOL SPECİAL
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
Allah Kahretsİn Senİ Pkk
« Yanıtla #1 : Haziran 12, 2007, 15:10:53 »
Alıntı yapılan: İsmail H. Timurcioğlu
Arkadaşlar sesini çıkaran yokmu? Bi ermeni öldü ülke ayağa kalktı. Memleketim lekelendi. Adamlar askerlere bir bir pusu atıyor.  Ama saolsun cenazelerinde protestolar boy gösteriyor. Biz burda öğretmen arkadaşlarla bi karar aldık. Belli dernekler ve sendikalara baş vurup valilik oluru ile şehitler anısına yürüyüş yapmak istiyoruz. Ve HEPİMİZ TÜRK'ÜZ HEPİMİZ ŞEHİT OĞLUYUZ diye bağırmak istiyoruz. Her akşam bir şehit haberi dinlemek, ailelerinin üzüntüsünü görüp kederlenmek ve ağlamak istemiyorum artık.
O ne güzel bi insan ki "PKK sorununu halledemiyorsanız bırakın vatandaşlar olarak biz halledelim" diyor bir şehit babası. Helal olsun adama be. Ah ulan düşmedik o taraflara, girmedik çatışmalaraki...
ŞEREFSİZLEEEEEEEEEEEEER...

Ben şahsen orduya dilekçe verip, ihtiyaç duyulsun duyulmasın her an hazırım. Çağırın eğitin, eğitimlerimi pekiştirin beni o itlerin önünde atın. Sınır ötesi çatışmaya hazırız.
Ve bu şarkıyı dinleyin : Ses Çıkarma
[/quote]
Abi çok güzel bir konuya el attın valla bu sabah servisteki abilerle bu konuyu konuşmuştuk. Biz TÜRK EVLADI olarak herşeyi yapmaya hazırız. Ah bir ATATURK daha olsa da yeniden toparlansak yeniden gücümüzü göstersek.İdam yasak diye bize öcalanı astırmayanlar haksız yere Irak'a girip neler yaptılar hepimiz biliyoruz. ama inanın O ŞEHİTLERİMİZİN kemikleri sızlıyordur. öcalan idam edilmediği taktirde sızlamayada devam edecek...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Allah Kahretsİn Senİ Pkk
« Yanıtla #2 : Haziran 12, 2007, 15:45:39 »
İsmail Bey, bu konuda söylenebilecek o kadar çok şey var ki aslında... Ama konu politize olmasın diye fazla derine girmek istemiyorum. Kahroluyorum her şehit haberini okuduğumda ya da duyduğumda. Şimdi de ajanslara flaş bir haber düşmüş. Güya PKK sözde "ateşkes" ilan etmiş. Dönen dolapların, oynanan oyunların hadid hesabı yok.
Folgsamkeit macht frei...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Allah Kahretsİn Senİ Pkk
« Yanıtla #3 : Haziran 12, 2007, 18:53:44 »
Söyleyin arkadaşlar söyleyin. İçini dökün. Her Türk evladı dopdolu bu konuda. Değil üzerlerine mermi yağdırmak ateş kusmak istiyorum bir ejderha misali.
 Öyle bi Atatürk daha lazım düşüncesi beyinlerimizde de olduğu sürece bu ülke çoktan elden gider. O Atatürk biz olmalıyız. Birlik olmalıyız. Cumhuriyet mitinglerindeki gibi bu iş içinde bir araya gelip ateşimizi kusmalıyız. Savaşsa savaş,  barışsa oda o kadar ucuz bi bedelle değil.
Hadlerini bildirmeliyiz. Kimlerin torunlarıyız biz be. Bu ülke aç susuz, yeri geldiğinde mermisiz süngüsüz düşmanın elinden kurtarılmadımı? Koyun sürülerinin boyunuzlarına süngü bağlayarak düşmanın üzerine salınıp korkutulmadımı? Tek bir kişi 250 kiloluk mermiyi kaldırıp düşman gemisini Çanakkale'de batırmadımı? Kimin torunlarıyız lan biz. Kimiiiin?
Adam ol ülke yönetimi. Korkak olma. Arkanda bir sürü kana susamış gençlik var. Bizim Allah'tan başka korkumuz yok. Allah'sızlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
Allah Kahretsİn Senİ Pkk
« Yanıtla #4 : Haziran 12, 2007, 21:37:47 »
BİR ÇÜRÜK ELMA

Şanlı yurdumun doğusunda
Dağda bir ağaç, ağaçta bir çürük elma
Kimi zaman yuvarlanır, iner şehre

Yeşili, kırmızısı, saplı, sapsızı
Kurtlarca yenilmek alın yazısı
Yavrumun, Mehmedim’in can hırsızı

Tohumunu kabul etmez bu şanlı toprak
Her dalında susuz kırk siyah yaprak
Amacı; tahrip etmek, öldürmek ve yakmak

Ağacın suyu gavurdan gelir
İçi çürüktür elmanın, dışı yeşil
Kesmek istersin gavur karışır

Maşa da yapar ağacı bu gavur cambaz
Kendini asla ateşe atmaz
İçimizdeki bir yangın ki hiç bırakmaz
Dağda bir ağaç, ağaçta bir çürük elma...

Dağhan Baştuğ

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Allah Kahretsİn Senİ Pkk
« Yanıtla #5 : Haziran 12, 2007, 22:10:35 »
yav ıcımden neler demek gelıyo ama dıyemıyorum(özellıkler ıbrahım tatlısese  :@ )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Allah Kahretsİn Senİ Pkk
« Yanıtla #6 : Haziran 13, 2007, 00:06:33 »
İsmail Bey, tam ben bu konuyu açacakken sen daha önce açtın benden de bir slayt size ve Türkiye'yi sevenlere gelsin!!! Kahrolsun Pkk!!!
dosya adı: saat10civari.pps

http://d01.megashares.com/?d01=a0fd58e

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Allah Kahretsİn Senİ Pkk
« Yanıtla #7 : Haziran 13, 2007, 01:36:05 »
Alıntı yapılan: Dağhan Baştuğ
BİR ÇÜRÜK ELMA

Şanlı yurdumun doğusunda
Kimi zaman yuvarlanır, iner şehre

Yeşili, kırmızısı, saplı, sapsızı
Kurtlarca yenilmek alın yazısı
Yavrumun, Mehmedim’in can hırsızı

Tohumunu kabul etmez bu şanlı toprak
Her dalında susuz kırk siyah yaprak
Amacı; tahrip etmek, öldürmek ve yakmak

Ağacın suyu gavurdan gelir
İçi çürüktür elmanın, dışı yeşil
Kesmek istersin gavur karışır

Maşa da yapar ağacı bu gavur cambaz
Kendini asla ateşe atmaz
İçimizdeki bir yangın ki hiç bırakmaz
Dağda bir ağaç, ağaçta bir çürük elma...
Dağhan Baştuğ
[/quote]

Müthiş, çok güzel bir şiir!!!Yürekten kutlarım seni.   Kalemine ve ilhamına sağlık devamını bekleriz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.gencts.com
Allah Kahretsİn Senİ Pkk
« Yanıtla #8 : Haziran 13, 2007, 11:01:03 »
valla allah şehitlerimizi nur içinde yatırsın hiç bir şey koymuyoda şehitler üzerinden siyaset yapmayın diyenler utansın sadece oturup seyretmekmidir bumudur yani yazıklar olsun hepsine allah banada vatan için ölmeyi nasip eder inşallah
Parola 61
Türk'lüğünden şeref duyan Sevdamın özü Özgürce dolaştığım sokaklarda aldığım her soluğun verdiği rahatlıktan iba

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Allah Kahretsİn Senİ Pkk
« Yanıtla #9 : Haziran 13, 2007, 14:54:24 »
Alıntı yapılan: Barış aykan
valla allah şehitlerimizi nur içinde yatırsın hiç bir şey koymuyoda şehitler üzerinden siyaset yapmayın diyenler utansın sadece oturup seyretmekmidir bumudur yani yazıklar olsun hepsine allah banada vatan için ölmeyi nasip eder inşallah
[/quote]

Barış Bey, Şehitlik ölümlerin en güzeli! şehit mertebesine ulaşmakta Allah katında en kutsal bir değer. Ben yine de insanların ölmesini değil yaşamasını isterim. Hepimizi Allah korusun hiç kimse ölmesin. Hiç bir ana baba ağlamasın, hiç bir çocukta öksüz, yetim kalmasın. İçinde bulunduğumuz ortamda pisi pisine gitmiyor mu aslan gibi delikanlılar! Bir takım güçlere veriliyorsa açıklar, Bir takım ülkelere veriliyorsa imkanlar bu yaşadığımız bizim ne ilk şehitler, ne son şehitler olarak kalır. Bunu daha iyi açıklamak isterdim size ama politikaya giriyor. Nasıl susturacaklar insanların karşı çıkmalarını, tepki göstermelerini başka türlü!!!
"Şehitler üzerinden siyaset yapmayın" diyerek, asorbe ederek tabii. Halk olarak ancak sandıkta değiştirebiliriz kaderimizi ona da yine oyun oynarlar, yine düzen??? Allah sonumuzu hayır getirsin.
Allah,  askerlerimizi korusun, Allah kimsenin evladına zarar ziyan getirmesin. Çünkü hiç birimiz kolay, bu günlere gelmiyoruz. Yine de dikkati elden bırakmayalım lütfen: Büyük şehirlerde, büyük alışveriş yerlerinden mümkün olduğunca uzak durun. Bombalanma olayları, süikastlerin olacağı, söylenmekte ve yaşanmakta. Allah herkesi korusun!!! dua etmekten başka ne yapabiliriz bilemiyorum???Balık baştan kokuyor çünkü!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Allah Kahretsİn Senİ Pkk
« Yanıtla #10 : Haziran 14, 2007, 00:20:53 »
Yasemin Hanım bu konuyu görünce geçmiş geldi aklıma  

Şimdi gelelim PKK ya...

Uluslararası alandaki aktörler özellikle ABD ve AB(İngiltere Fransa) Türkiyenin ve türk halkının sürekli aklını karıştırmaya çalışıyor..
Şimdi bir komplo teorisi yapalım...
Sizce niye PKK seçimlere az kala eylemlerinin hızını iyice artırdı. Bunu sebebi nedir ?
Acaba şöle olabilir mi ? Irakta Sünniler ve Şiilerin arasına belkide asla düzelemeyecek nifak tohumları atan ABD ve onun gibi düşünüp destek verenler bu sefer Türkler ile Kürtler arasında kalıcı sorunlar çıkartmak peşinde ve bunun için son günlerde ellerinden geleni yapıyorlar. Mesela..

-PKK nın eylemlerini artırması seçim öncesi MHP nin oylarını artırdı. Bunu Türkiyedeki Büyük Medya kuruluşlarıda MHP nin oy artışını sürekli pompalama haberlerle şişiriyor ve insanları bu partiye kanalize ediyor.
Bu durum ülkemizde aşırı milliyetçiliğin artmasını sağlıyor Bu ne derece sağlıklı düşünmek gerek.. Bunu AB türkiyenin birlikten uzaklaşması için ABD de kürtlere karşı kalıcı husumetin doğması için istiyor olamazmı.....

Herşeye rağmen diyorumki Atatürk'ün ifadesiyle NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE bu topraklar var olduğu sürece bu topraklara yüce ulusumuz hükmedecektir. Ama hep dediğim gibi ülkemize iki şey şart Ahlak ve Gelişmiş Eğitim Seviyesi...

-
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Allah Kahretsİn Senİ Pkk
« Yanıtla #11 : Haziran 14, 2007, 01:03:57 »
 Serkan Bey, Dediklerinizde haklılık payı var evet. Bazılarına katılıyorum. Seçim stratejiden ibaret zaten. Ama Pkk saldırılarında olan hep masum halka oluyor. En son Bakırköy'deki patlama!!! Bir önceki Ankaradaki anafartalar çarşısı gibi.. Doğuda ölen masum mehmetçiklerimiz gibi. Yinede baştaki insanların buna üzüldüğü olmuyor ve bu konuya eğilişleride. Tüm yapılanlar, şehit ailelerine başsağlığından ibaret...oysa ölen gençlerimizin: kimi bekar, kimi nişanlı, kimi evli, kimi çocuklu... Bu ailelerin, geride kalanların acısını dindirmek bir kuru tören düzenlemekle hafifliyor mu???
Şehitlerimiz ölmesin diyenlerde, konuya yer verenlerde hemen bazı susturma şekilleriyle bastırılıyo

ALINTI
Türkler ile Kürtler arasında kalıcı sorunlar çıkartmak peşinde ve bunun için son günlerde ellerinden geleni yapıyorlar.[/quote]

Kalıcı sorunlar çıkartacak zaten ve ABD  ıraka saldırdığı gibi belki bize de saldıracak olamaz mı?

ALINTI
Sizce niye PKK seçimlere az kala eylemlerinin hızını iyice artırdı. Bunu sebebi nedir ?[/quote]

Karışık olan düzeni, bu karışıklıktan yararlanarak daha da bozmak olamaz mı???

ALINTI
Medya kuruluşlarıda MHP nin oy artışını sürekli pompalama haberlerle şişiriyor ve insanları bu partiye kanalize ediyor. [/quote]

Bu da oyların dağılımını değiştirerek bazılarının yine yararına olabilir???

ALINTI
Ama hep dediğim gibi ülkemize iki şey şart Ahlak ve Gelişmiş Eğitim Seviyesi...[/quote]
Yanlız şu son sözünüzü biraz açarmısınız?? Halk mı? Baştakiler mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Allah Kahretsİn Senİ Pkk
« Yanıtla #12 : Haziran 14, 2007, 01:09:37 »
Yasemin Hanım bu ülkenin başındakiler yada ülkeyi yöneten tüm yetkililer sonuç olarak bu ülkenin çocukları değilmi hepsi masum türk olarak doğmadılar mı ve bizimde okuduğumuz sıralardan geçmediler mi ama ne olduda bu hale geldiler ve ülkemiz bu hallere düşüyor işte bunu sebebi yetersiz eğitim ve git gide bozulak ahlak yapımız toplum olarak ikisi birbirini tetikliyor.

Son olarak yasemin hanım gene siyasi konuları konuşuyoz her an Admin kardeşlerden kafamıza tokmak yiyebiliriz hatırlatırım
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Allah Kahretsİn Senİ Pkk
« Yanıtla #13 : Haziran 14, 2007, 01:17:16 »
Alıntı yapılan: Serkan Ercan
Yasemin Hanım bu ülkenin başındakiler yada ülkeyi yöneten tüm yetkililer sonuç olarak bu ülkenin çocukları değilmi hepsi masum türk olarak doğmadılar mı ve bizimde okuduğumuz sıralardan geçmediler mi ama ne olduda bu hale geldiler ve ülkemiz bu hallere düşüyor işte bunu sebebi yetersiz eğitim ve git gide bozulak ahlak yapımız toplum olarak ikisi birbirini tetikliyor.

Son olarak yasemin hanım gene siyasi konuları konuşuyoz her an Admin kardeşlerden kafamıza tokmak yiyebiliriz hatırlatırım
[/quote]

Tamam şimdi dediklerinizde hem fikirim  Her an tokmak gelebilir valla... Ama bu konularında konuşulması, tartışılması güzel ve benim için hoş. çünkü farklı kişilerin fikirlerini almak, ne düşündüklerini anlamak, tadında tartışmak, muhakeme yeteneği sağlıyor sizce de öyle değil mi???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Allah Kahretsİn Senİ Pkk
« Yanıtla #14 : Haziran 14, 2007, 01:20:53 »
kesinlikle öyle ama gel de bunu admin kardeşlere anlat işte... neyse tokmak yemeden sesimizi keselim. bu kadar konuştuk yanımıza kar kalsın ehehe iyi geceler yasemin hanım nöbeti başkalarına devredelim
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Allah Kahretsİn Senİ Pkk
« Yanıtla #15 : Haziran 14, 2007, 01:24:18 »
ALINTI
kesinlikle öyle ama gel de bunu admin kardeşlere anlat işte... neyse tokmak yemeden sesimizi keselim. bu kadar konuştuk yanımıza kar kalsın ehehe iyi geceler yasemin hanım nöbeti başkalarına devredelim [/quote]

Bencede   iyi geceler!

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Allah Kahretsİn Senİ Pkk
« Yanıtla #16 : Haziran 14, 2007, 10:35:19 »
Admin kardeşlerimiz seviyenin bozulduğu an tokmaklarlar bence.Medenice yazışıp tratışıyosunuz. Fikirleriniz muhakeme olanağı sağlıyor. Ben her zaman diyorum ve yine diyorum burda birbirini kıracak insanlar yok.
 Yazdıklarınızı okudum. Herkesin düşünceleri farklı olabilir ama ülke olarak birlik olmamız lazım. Sen o partidensin ben bu partidenim deyip yapacağımız tek şey yine BAŞA GELEN ÇEKİLİR... Yani başa kim gelirse gelsin ben bu ülke için halkı için bir şeyler yapmaya yürekten yapmaya çalışan adam görmedim. Hani bazıları yazıyor ya bu ülkeye bi ATATÜRK daha lazım. İşte o gelenlerden biri olabilir. Önemli olan Atatürk'ün yüreğindeki o vatan ve halka sevgisini taşıyabilmesi. Pısırık korkak olmaması. Yeri geldiğinde elini masaya vurup kalkıp gidebilmesi. Politika politika politika. Nereye kadar?
Amerikadan korkuyor tüm dünya. Daha bir avuç peşmergelerle çatışmaya giremiyolar. Herifler sanal tatbikat yapıyolar. Ver onlara içsin sızsınlar. Askerimiz istese bu işi çoktan bitirir bence. Ama işte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • carfreaksblog.blogspot.com
Allah Kahretsİn Senİ Pkk
« Yanıtla #17 : Haziran 24, 2007, 23:21:22 »
yazılanlara katılmamak elde değil...