0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar sesini çıkaran yokmu? Bi ermeni öldü ülke ayağa kalktı. Memleketim lekelendi. Adamlar askerlere bir bir pusu atıyor. Ama saolsun cenazelerinde protestolar boy gösteriyor. Biz burda öğretmen arkadaşlarla bi karar aldık. Belli dernekler ve sendikalara baş vurup valilik oluru ile şehitler anısına yürüyüş yapmak istiyoruz. Ve HEPİMİZ TÜRK'ÜZ HEPİMİZ ŞEHİT OĞLUYUZ diye bağırmak istiyoruz. Her akşam bir şehit haberi dinlemek, ailelerinin üzüntüsünü görüp kederlenmek ve ağlamak istemiyorum artık. O ne güzel bi insan ki "PKK sorununu halledemiyorsanız bırakın vatandaşlar olarak biz halledelim" diyor bir şehit babası. Helal olsun adama be. Ah ulan düşmedik o taraflara, girmedik çatışmalaraki... ŞEREFSİZLEEEEEEEEEEEEER...Ben şahsen orduya dilekçe verip, ihtiyaç duyulsun duyulmasın her an hazırım. Çağırın eğitin, eğitimlerimi pekiştirin beni o itlerin önünde atın. Sınır ötesi çatışmaya hazırız. Ve bu şarkıyı dinleyin : Ses Çıkarma[/quote]Abi çok güzel bir konuya el attın valla bu sabah servisteki abilerle bu konuyu konuşmuştuk. Biz TÜRK EVLADI olarak herşeyi yapmaya hazırız. Ah bir ATATURK daha olsa da yeniden toparlansak yeniden gücümüzü göstersek.İdam yasak diye bize öcalanı astırmayanlar haksız yere Irak'a girip neler yaptılar hepimiz biliyoruz. ama inanın O ŞEHİTLERİMİZİN kemikleri sızlıyordur. öcalan idam edilmediği taktirde sızlamayada devam edecek...
BİR ÇÜRÜK ELMAŞanlı yurdumun doğusundaDağda bir ağaç, ağaçta bir çürük elmaKimi zaman yuvarlanır, iner şehreDağda bir ağaç, ağaçta bir çürük elmaYeşili, kırmızısı, saplı, sapsızıKurtlarca yenilmek alın yazısıYavrumun, Mehmedim’in can hırsızıDağda bir ağaç, ağaçta bir çürük elmaTohumunu kabul etmez bu şanlı toprakHer dalında susuz kırk siyah yaprakAmacı; tahrip etmek, öldürmek ve yakmakDağda bir ağaç, ağaçta bir çürük elmaAğacın suyu gavurdan gelirİçi çürüktür elmanın, dışı yeşilKesmek istersin gavur karışırDağda bir ağaç, ağaçta bir çürük elmaMaşa da yapar ağacı bu gavur cambazKendini asla ateşe atmazİçimizdeki bir yangın ki hiç bırakmazDağda bir ağaç, ağaçta bir çürük elma...Dağhan Baştuğ[/quote]Müthiş, çok güzel bir şiir!!!Yürekten kutlarım seni. Kalemine ve ilhamına sağlık devamını bekleriz.
valla allah şehitlerimizi nur içinde yatırsın hiç bir şey koymuyoda şehitler üzerinden siyaset yapmayın diyenler utansın sadece oturup seyretmekmidir bumudur yani yazıklar olsun hepsine allah banada vatan için ölmeyi nasip eder inşallah[/quote]Barış Bey, Şehitlik ölümlerin en güzeli! şehit mertebesine ulaşmakta Allah katında en kutsal bir değer. Ben yine de insanların ölmesini değil yaşamasını isterim. Hepimizi Allah korusun hiç kimse ölmesin. Hiç bir ana baba ağlamasın, hiç bir çocukta öksüz, yetim kalmasın. İçinde bulunduğumuz ortamda pisi pisine gitmiyor mu aslan gibi delikanlılar! Bir takım güçlere veriliyorsa açıklar, Bir takım ülkelere veriliyorsa imkanlar bu yaşadığımız bizim ne ilk şehitler, ne son şehitler olarak kalır. Bunu daha iyi açıklamak isterdim size ama politikaya giriyor. Nasıl susturacaklar insanların karşı çıkmalarını, tepki göstermelerini başka türlü!!!"Şehitler üzerinden siyaset yapmayın" diyerek, asorbe ederek tabii. Halk olarak ancak sandıkta değiştirebiliriz kaderimizi ona da yine oyun oynarlar, yine düzen??? Allah sonumuzu hayır getirsin.Allah, askerlerimizi korusun, Allah kimsenin evladına zarar ziyan getirmesin. Çünkü hiç birimiz kolay, bu günlere gelmiyoruz. Yine de dikkati elden bırakmayalım lütfen: Büyük şehirlerde, büyük alışveriş yerlerinden mümkün olduğunca uzak durun. Bombalanma olayları, süikastlerin olacağı, söylenmekte ve yaşanmakta. Allah herkesi korusun!!! dua etmekten başka ne yapabiliriz bilemiyorum???Balık baştan kokuyor çünkü!!!
Yasemin Hanım bu ülkenin başındakiler yada ülkeyi yöneten tüm yetkililer sonuç olarak bu ülkenin çocukları değilmi hepsi masum türk olarak doğmadılar mı ve bizimde okuduğumuz sıralardan geçmediler mi ama ne olduda bu hale geldiler ve ülkemiz bu hallere düşüyor işte bunu sebebi yetersiz eğitim ve git gide bozulak ahlak yapımız toplum olarak ikisi birbirini tetikliyor. Son olarak yasemin hanım gene siyasi konuları konuşuyoz her an Admin kardeşlerden kafamıza tokmak yiyebiliriz hatırlatırım [/quote] Tamam şimdi dediklerinizde hem fikirim Her an tokmak gelebilir valla... Ama bu konularında konuşulması, tartışılması güzel ve benim için hoş. çünkü farklı kişilerin fikirlerini almak, ne düşündüklerini anlamak, tadında tartışmak, muhakeme yeteneği sağlıyor sizce de öyle değil mi???