0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Konu basligini düzelttim. Bu jantlar celik degil Aluminyum Alasim'dir. Celik olanlar sac'dan kesip kaynatilmis olan siyah ve jant kapali görmeye alistiginiz jantlardir.Dogrusu budur.[/quote]tamam murat abi bişi demedik en azından onu da öğrenmiş olduk bak
bence araçlara 5 kollu jantlar çok daha yakışıyor. (önceleri neden beş kol derdim ama gerçekten te hoş duruyor.) ben 1. ve 4. derim bu verdiğin seçeneklerden.[/quote]evet benimde gözüm 1 de ama fiyatını bulamadım öyle fazlada bütçem yok.Peki marka olarak sağlamlık ve kalite ve hafif olması yönünden öneri yapacak birisi var mı?
evet benimde gözüm 1 de ama fiyatını bulamadım öyle fazlada bütçem yok.Peki marka olarak sağlamlık ve kalite ve hafif olması yönünden öneri yapacak birisi var mı? [/quote]senin için marka olarak araştırabilirim eniştem jant işi ile uğraşıyor ve ağırlıklı olarak 17" jant satıyor. yalnız şunu söyleyebilirim kalite ve sağlam bişeyler istiyorsan fiyat biraz daha artıyor.
senin için marka olarak araştırabilirim eniştem jant işi ile uğraşıyor ve ağırlıklı olarak 17" jant satıyor. yalnız şunu söyleyebilirim kalite ve sağlam bişeyler istiyorsan fiyat biraz daha artıyor.[/quote]Abdurrahman bey öncelikle ilginize teşekkür ediyorum.Ben Ankaradayım umarım eniştenizde buradadır.Ben orjinal ebatta yani 14" jant alacağım.Aslına kaliteli derken performans için demek istemedim zaten lastiklerim yeni onları kullanacağım ve lastiklerimde performans lastiği değil.Ben normal kalitede öyle hemen yamulmayan çok ağır olup direksiyonu sertleştirip yakıtı arttırmayan bir jant istiyorum.Eğer enişteniz Ankarada değil ise en azından bir fikir sunabilirse benim için çok iyi olacaktır.Örnek olarak 1 veya 4 numaralı jantların tarzında birşeyler olabilir.Tabii bunu görünüş itibarı ile söylüyorum belki enişteni bu jantlar hakkında olumsuz yada eksi yanlarını görmüş ve işime yaramayacağını yada tam tersi kaliteli ve güzel olup olmayacağını daha iyi bilir.Teşekkürler.
sizin için en ideali cms dir..girin sitesine beğenin bir tane..birçok markadan kalitelidir; fiyatlar da makul[/quote]evet cem bey baktım cms ye fiyatları normal ve kalitesinede gayet güzel diyorlar ama 1 numaradan veya benzeri bi jant orada bulamadım bulsam hemen sarılacam ama neyse kısmet artık şuan için cms den hermes modeli yani 2numara aklımda ( 1numarayı bulamazsam ) tabii 4 ü de es geçmemeli
Ercan Bey ben denizlide oturuyorum sana model olarak yardımcı olabilir yalnız şunu söyleyeyim 5 kollu ve 1. ile 4. resimlerdeki jantların 14" ini bulman çok zor gibi bişey. benim tahminim o resimdekilerde 17" jant . 15 " dahi çok zor bulunuyor öle jantlar. Cem beyin de söylediği gibi cms de bulabilirsin daha çok 14" çeşitlerini. birde 14" te krom istersen onlarda genelde ithal jant oluyor fiyatlarıda baya yerinde.[/quote]Önerileriniz için teşekkür ederim.Ben internetten baktım ve 14 olarak bu jantları buldum ama dediğiniz gibi ankarada bulabilirmiyim bilmiyorum bakacaz artık
sevindim bulduğunuza hangi site verebilirmisiniz türkiyede varmı araştırabilirim[/quote]Abdurrahman bey düzeltme yapıyorum. 1 ve 4 ün 14" olup olmadığını bilmiyorum benim aklımda 14 olarak kalmış tekrar baktım size site ismi vermek için ama inç hakkında birşey yazmıyormuş.O kadar çok jant a baktım ki aklım karışmış Ama eğer Ankarada buna benzer bulabilirsem size haber vereceğim.Belki başka bir sitede 14" olarak karşıma çıkarsa yine haber veririm.