öncelikle hayırlı olsun. Bildiğim kadarıyla eğer ürününüz gps antenine ve donanımına sahipse navigasyon sd karta yüklenerek halledilebilecek bir program sadece. mühim olan gps donanımının var olup olmadığıdır fakat bildiğim kadarıyla hemen hemen tüm multimedya ürünlerde Gps donanımı vardır. Tahminimce Basarsoft veya benzerleri (baska harita ve navigasyon sağlayan firma bilmediğim için basarsoft yazdım sakın yanlış anlaşılmasın) ürünü satın alarak sd kartınıza yükleyip bunuda sd kart yuvasına takarak çalışması sağlanacaktır.
Bende Sahip olduğunuz çin menşeli bu ürünlerden almayı düşünüyorum, radyo-tv-dvd özelliklerinden ne derece memnun olup olmadığınızı eğer test ettiyseniz paylaşırmısınız? iyi günler, güle güle kullanın...
herkese selamlar..
2010 model corolla aracıma çin malı 7 inçlik dokunmatik ekranlı multimedya bir cihaz hediye geldi. bir hafta önce montajını yaptırdım. çokta güzel oldu. yalnız cihazın üzeindeki navi tuşuna basınca ekranda navı not exist (navigasyon mevcut değil) yazısı çıkıyor. kutusunun üzerinde de navigasyon opsiyonel yazıyor. sağolsun kemal aksüyek abimiz az da olsa bilgilendirdi. navigasyonun yüklenebileceğini söyledi. bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşların yardımını bekliyorum.. şimdiden teşekkürler.