0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yakından hoş, uzaktan belli değil ne olduğu. Belki voltajı kısılabilirse daha hoş olabilir. Polis amcalarımın ters tarafına denk gelme Tunç. 62 TL lik bir masraf açar başına
Bencede Osman abiye katılıyorum... Sonuçta arkadan gelen aracın görme mesafesini engelliyorsun gözünü alıyorsun falan deyip kitleyebilirler.. 1$=62TL hiç iyi değil şu şekile bakarsak dolar bayağı bi yükselmiş Ama çok hoşta duruyor onuda demeden geçemiycem
voltaj kısmak için araya direnç atsak ?
sağol tuncum benim arabaya takacağım her bir şey çingene modifiyesine dönecek artık, yükünü aldı diye düşünüyorum
güzel olmuş da hem çok parlak hemde sürekli yanmasa daha iyi olur bence stoplara bağla araya direnç at frene bastıkca yansın ilginç bi fikir
buna eşdeğer olarak cam içi konuılabilecek bi ilan gordum sahibindende hosuma gitti ama şimdi bulamıorm bulnca gostertirimde
Toyota lunaparkı gibi olmuş.Ya kusura bakma ama bence gereksiz ve arkandan gelenide rahatsız eder bu pek modifiye halide yok
Ali Ensar bey diyeyim profil bilgileriniz hala eksik(şehir ve yaş) lütfen bunları da doldurunuz sizi daha yakından tanıyabilmek adına ve yazım kurallarına lütfen uyalım (msn,face) gibi yazım şekli ve kısaltmalar forumumuzda yasaktır.yöneticilerimiz sizi uyarmadan ben abi yada kardeş gibi (yaş bu yüzden gerekli) nacizane uyarıda bulunayım forumumuza hoş geldiniz. şu cam içi konulabilecek ilanı bekliyorum
alkış benim forum kurallarına duyarlı kardeşime ayrıca tunç kardeşim haklı, gerçekten de rahatsız etmiyor arkadakini, ama toyota olduğu da belli olmuyor o da ayrı
yakalarlarsa görürsün tepkiyi
Erdem uzaktan parlaması zaten dikkat çekiyor yaa açıkcası merak ettim ayrıcaAli Ensar bey diyeyim profil bilgileriniz hala eksik(şehir ve yaş) lütfen bunları da doldurunuz sizi daha yakından tanıyabilmek adına ve yazım kurallarına lütfen uyalım (msn,face) gibi yazım şekli ve kısaltmalar forumumuzda yasaktır.yöneticilerimiz sizi uyarmadan ben abi yada kardeş gibi (yaş bu yüzden gerekli) nacizane uyarıda bulunayım forumumuza hoş geldiniz. şu cam içi konulabilecek ilanı bekliyorum