0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Corolla1.4 d4d comfort fume renk (düz vites ) Dadından yenmıyor valla
Bende diyorum bi haftadır bi huzur var forumda Bence sen arabayı sat honda al.
Oğuzhan bence 1.2 Albea al. Bir de tüp taktırdın mı tam olur. Şaka bir tarafa da 25-30 a aslında iyi araba alabilirsin.Yalnız çok yakın bir arkadaşım focus tdci aldı sıfır. satmayı düşünüyor. Megan bundan iyiydi diyor. Sen düşün gerisini.İkinci olarak da bizim organizasyonları yapan firmada görevli arkadaş firma arabası olarak focus kullanıyor. Geçen muhabbet ettik. Sakın bulaşma dedi. Kendisi de arabadan iyi anlar bu arada. Megana kötü diyodum bu meganı aratıyo dedi. Uzun yolda çok ses alıyor müziği bile duyamıyosun dedi. AMa eski focuslara 2001-2003 civarı onlar kat kat iyiydi diyor. Konuştuğumuz dönemde 98 passat 1.8T sini yeni satmıştı ve istediği araba Honda accord ya da corollaydı. Bence iyice incele kullan ona göre karar ver. Ama benim önerimi de bi düşün derim 1.2 albea tüplü.
"nam-ı diğer Murat 124" çek sende bi yeni corolla Ankara tayfasına 3. Yeni corolla aranıyor ama siyah yada gri alma onlar elimizde mevcut füme al tam geçiş tonunu yakala
Kardeşim, ilk olarak Nissan Primera'yı ele Focus alcaksanız HB'leri bırak, sedanlara bak.Ben diyorum ki, illede Civic illede Civic.
bence o kadar para vereceksen segmenti yukseltyani avensise gecen azindan konforu da yasamis olursun.eger avensis buyuk diyorsan corolla 1.4 d4d dizel almotorla ufak bir oynamadan sonra dusuk devirlerde de verim alabilirsin.(ya box takarsin ya da yazilim atarsin)toyota kullandiysan honda suspansiyon olarak sert gelirsahsen bana takoz gibi geldi. resmen zipliyor.ayrica toyotanin bakimlari hondadan daha ucuz ve daha uzun omurlu.ama yok ben modifiye edecem diyorsan honda bu konuda daha ileri.bence toyota toyota toyota.