0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim araçta ekran dokunmatik; araç geri viteste ve eğer çizgiler yokken ekrana bir kere dokunursam çizgiler görünüyor. Eğer çizgiler varken dokunursam, tekrar kayboluyor. Bir dene belki seninki de böyledir
abim ne gerek var bunlara sağda ve solda iki tane ayna var işte... içerde ki dikiz aynasınada gerek yok
Mehmet kardeşim unuttuğun bir şey var, seninki koskocaman camry, benimkisi 98 model corolla Benim sistem ebaydan getirtilmiş 3,5" monitör ve bir kameradan oluşuyor. Yani öyle dokunmatik ekran falan bozar bizi
Geri görüş kamerasının rahatlığına bir alışsan böyle konuşmazsın Arkadaki engele 2cm ye kadar yanaşıyorum.
O da birşey mi Osman hocam. Benim bir arkadaş var, aracında geri görüş kamerası olmadığı halde dokunana kadar yaklaşabiliyor
O çizgilerden birisi senin tamponu, diğeri arkadaki nesneyi falan belirtiyordu sanırım. Birtaneside yönünü eğer aynı çizgilerden bahsediyorsak ama neden gece çıkmadığını tam anlayamadım. Gece mi çıkmıyor, farlar yanınca mı?
Gündüz gölgede ya da güneş altında farkediyor mu çizgiler?
kameram yok ama dıt dıt var, işimi görüyor, fena alıştım başka arabalarda zorlanıyorum
Usta şoför belli ediyor kendini demek ki ? Kamera çıktı mertlik (şoförlük) bozuldumu ne