0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ikinci videoda çıkan ses yedi beni çok tatlı çıkımış sesi gerçi kullanması zor diyolar cesaret edemiyo insan
sesi çok güzel çıkmış kullanması zor öğrenmek zaman alır. arkadaşımda vardı öğreneyim derken parçalayacaktım
Ahmed Said'de King Cobra vardı demekki.
İlk önce 4 kanallı oyuncak modellerle başlamakta fayda var.Evde oturduğun yerden uçuracaksın çok zevkli hem bu modeller oyuncakçıda bile bulunuyor çok ucuzlar
kesin çarptı makinanın görüntülerü orada kesilmiş..aydın abiye dönmüş..kameraman anlamış olayı yüzdeki ifadeyi meraktan çekmiş ..hasar fazla olmasa bari.. ondandır aydın abi
Adaş başta gülüyorsun da son da niye dişlerini sıkıyorsun
Yok çarpmadım hanım çekiyordu videoyu ona kısa çekmesini söylemiştim fazla mb olmasın diye o ara öyle yakalamış demekki
abi fazla mb olmasın diyosun ileride yaşlandığında yengeye deme sonra neden fazla çekmedin diye unutma sonra.. gençliğini hatırlamak istediğinde kısa mb pişman olursun benden demesi
Muratçım merak etme daha çok çekeriz sonuçta yeni uçmaya başladık çok zor uçurmak bildiğin gibi değil.Oyuncak araba olsa yerde gidiyor sağa sola düzeltirsin.Bunda her yön olduğu için bütün ayarların tutması ve bu şekilde seninde kumanda etmen lazım buna birde dış etkenler (rüzgar,konsantrasyon) eklenince benim aslında bu uçuşumun güzel olduğunu ve bu duruma gelene kadar çok şey öğrenmek gerektiğini anlayabilirsin doğrudur abi.. tahmin edebiliyorum..bende ahşap tekne modelleri ile uğraşırken aynı teori üzerinde duruyorum..benimde şimdi üzerinde çalıştığım bir rc modelim olucak yüzer kumandalı evreye yeni geçişim olucak belki sizi daha iyi anlıcam kumandayı elime alınca.. gerçi yüzdürme gene uçurmadan kolaydır..