0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok güzel bir paylaşım. Yalnız bu kadınların bazılarından çok var, bazılarından az. Nedense az olanlar hep iyi diyebileceklerim. Bakışlar, eğer bakması bilinirse aslında çok şey anlatır.
Güzel paylaşım Kemal Abi. Bostancıda mı ikamet ediyordun abi?
Evet Bostancıda.
Bir fırsat bulsamda elinizi bir öpsem . Espri amaçlı değil, tamamen saygısal.
yürü beee kemal abi..hoyyyt harbi eli öpülesi adamsınız..bende gelecem el öpmeye..şekerler marka kalite olsun.. harbi kısaca anlatmış..olayı paylaşım için teşekkürler.
Çok teşekkür ederim.Bir gün fırsat buluruz. Ben de çok teşekkür ederim. En kalite şekerler sizin olsun.
Çok güzel paylaşım... Şu satırlar beni tarif ediyor Erkektir, babadır, eştir, sevgilidir.Belki zengin değillerdir ama göğsüne sokulduğunuzda dünyanın en mutlu kadını olursunuz.O erkeklerin kendileri hazinedir ve siz ”bilirsiniz” bunu.Bakışlarında bütün dünyayı görürsünüz.Ellerini güvenle tutarsınız.Siz hayatısınızdır, bilirsiniz.Ruh eşinizdir, hissedersiniz.Bazı erkekler gerçek bir ”erkek” tir. Kendimide övdüm tamamdır hehhehehe
Bazı erkekler vardır.''Hastadır ruhu.Zindan ederler hayatı etraflarına.Koca olamazlar, baba olamazlar, sevgili olamazlar.İlk zamanlar sıcacık sevgi dolu bir erkek sanırsınız.Hiç ummadığınız bir anda karşınıza çıkar canavar.O pençelerin ruhunuzu nasıl ve neden kan içinde bıraktığını anlayamazsınız bile.Kurtulmanıza da izin vermez bazen.Ondan güçlü olmanıza izin vermez.Yoketmek zorundadır.Ruhunuzu öldürür o erkekler.'' Biraz da kendi cinslerimiz için öz eleştiri yapsak nasıl olur? Böyleleri bizler için bile itici olmaz mı?
Çok doğru Kemal abi ama mazoşist duygular besleyenlerde az değil. Onun için bunlarada rağbet olabiliyor.
Böylelerine de rağbet az değil. http://www.izle.net/videoizle/25866/cuneyt-arkina-saldiran-mazosist-teyze.html
. Birde kadir abinin, beni sevdiğini diye diye tokatladığı sahne vardı. Seni seviyorum deyincede yalan söylüyorsun diye tokada devammmm
Sevene de tokat, sevmeyene de.