0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
oy oy bir denedim de abi, çok zor iş be..benim de kardeşim heves etti kaydı bir süre bıraktı sonra ben birkaç gün düştükten sonra bıraktım düşmesi çok zevkli bence
Ben küçükken kayardım ama paten, o zamanlar rollerblade yoktu. Eh işte diyebileceğin şekilde kayardım fakat çok iyi kayanlar vardı, hele İzmir'deki kızlar. Zaten bunun yeri İzmir'di, başka yerde paten göremezdim. Benim tavsiyem Umut; önce düşmeye çalış ve onu öğren. Ürünleri iyi fiyata almışsın, eldiven var değil mi? Amaç bir ayağını yan basıp diğer ayağını ileri itmek ve bu sırada dizerlini hafif kırıp dengeni sağlamak. Yani yere temas eden, üzerinde gittiğin (ittiğin değil) rollerbladeler senden önde ya da arkada kalmamalı. Tabi fren yapmayada alışman lazım. Önce kafanda, sürerkenki hareketlerde vücudun aldığı şekle çalış bence. İşin püf noktası bu bence. Şimdiden geçmiş şey pardon hayırlı olsun Umut.
Umut abi sen bunu da araziye uydurursun
Yav sorma internette şişme offroad lastikli patenler var, delirdim görünce...Dur hele bi düz yolda kaymayı öğreneyim, süprizlerim olabilir:)))))))))))
abi bu azimle çok iyi bir patanci olursun,tek ayak çekilmiş fotolarını bile buraya koyarsın ama bi kaç kemiği çatlatmadan bu işi becemeyeceğini düşünerek önündeki süreçte benim yiyeceğim nane değilmişde diyebilirsin... dondurucuda buz bulundurmak bizi her türlü kaza sonrasında korur düşüncesiyle şimdiden geçmiş olsun...