0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bunlar daha güzel olmuş. hayırlı olsun diyelim.[/quote] teşekkür ederim içime su serptin biraz olsun...diğer jantlarıma gözüm alışmışya bunlar biraz garip geliyo şuanda bana
abi önceki jantların arabayı daha güzel gösteriyordu bence. bu arada bu hidrojen olayı ne oluyor.[/quote]lastiğe hava yerine hidrojen dolduruyorlar..hava sıcaklığı ne olursa olsun ister - ister + lastik basınçların hep sabit kalıyo ;D[quote=Emrah Akgül]açık renk arabaya koyu jant herzaman daha iyi durur.tabi zevk meselesi. bembeyaz arabaya yaldır yaldır krom jant takanlar da var ayrı bir konu.tekrar belirteyim zevkler ve renkler tartışılmaz.birde şu fren disklerini biraz büyütsen daha güzel bir görüntü olur. böyle emanet gibi duruyor.[/quote]teşekkür ederim yorumun için Emrah[quote=Emrah Çolak]hayırlı olsun abi bunlarda güzel durmuş kazasız belasız[/quote]teşekkür ederim Emrah
Hayırlı Olsun Abime Gelince 1 Tur İsterim Karışmam [/quote]sen gelde istediğin bi tur olsun kardeşim benim ayıpsın....
Mesut noldu RP03 ? Hayırlı olsun kardeşim güzel olmuş ama rengi tutmadım ben... Lastik ebadın ne bu arada bi ara msn de konuşalım yaa benim bir kaç sorunum var olur mu ?[/quote]Ramiz RP03'ler yattı abi ya ilk mesajımda bunları almamın sebebini açıkladım...sormaya başıma geleni...msn için sana PM atıp msn adresimi vericem imzaaa
bence bunlar daha güzel olmuş ayrı bir hava katmış arabaya diğerleri biraz klasikleşti artık. tabi bu benim görüşüm. hayırlı olsun.[/quote]görüşün için teşekkür ederim...iki jant arasında bariz bi kilo farkı var..gaza basınca hemen hissediliyo gerçekten...imzaaa
çok daha güzel olmuş hayırlı olsun..[/quote]teşekkür ederim Cem dün bi arkadaşım aradı forumda resimlerini görmüş moralimin içine etti yok renk hiç yakışmamışta niye aldın falan..nerdeyse pişman oldum aldığıma ya
abi sen sağı solu dınleme ya ne güzel cıncık gibi olmuş işte.[/quote]Coşkun sağol kardeşim yaa içime pek sindiremiyorum bu arkadaş yüzünden..dün alt komşumda aynısını dedi uyuz oldum..halbuki adamda Starex minibüs var o da benim jantlarla aynı renk sen önce kendi arabana bak dicektimde neyse dedim ya [quote=Cem Başaran]Gayet güzel olmuş Mesut... Güle güle kullan..... Yakışmış arabana ve rengine[/quote]Cem saolasın seninde arabanın çıkmasını merakla bekliyorum çok deli olucak yaaa..kıskanıyorum kardeşim seni yaaa.çok şanslısın..