Gönderen Konu: Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu Trafik Kazası Geçirdi...  (Okunma sayısı 2314 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
Alıntı yapılan: Haber Türk

[size=12pt][b]Osman Pamukoğlu ve eşi kaza geçirdi
Pamukoğlu'nun kullandığı otomobil, menfeze düştü
23 Haziran 2010 Çarşamba, 19:31:50

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu'nun kullandığı otomobilin Yenicağ-Mengen kara yolunda menfeze düşmesi sonucu Pamukoğlu ve eşi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bolu'dan Zonguldak istikametine giden Osman Pamukoğlu idaresindeki 06 EE 08 plakalı otomobil, Yeniçağ-Mengan kara yolu Babahızır köyü yakınlarında menfeze düştü.

Kazada, Pamukoğlu ile eşi Emel Pamukoğlu yaralandı. Yaralılar, Mengen Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Osman Pamukoğlu'nun ayağından, eşi Emel Pamukoğlu'nun ise belinden yaralandığı bildirildi.

Pamukoğlu, Mengen Devlet Hastanesindeki tedavilerinin ardından Bolu Köroğlu Devlet Hastanesine sevk edildi.

Bolu Köroğlu Devlet Hastanesi Acil Servis girişinde gazetecilere açıklama yapan Osman Pamukoğlu, yoldaki mıcırlar nedeniyle kullandığı aracın kayarak menfeze girdiğini söyledi.

Sağlık durumunun iyi olduğunu, eşinin ise ayağında çatlak tespit edildiğini ve belinin incindiğini belirten Pamukoğlu, ''Şu an eşimin de benim de sağlık durumumuz iyi. Merak edilecek bir şey yok'' dedi.

[/b]
[/size]

[/quote]

[size=11pt]          :(  Çok sevdiğim birisiydi , Umarım Ailesi ve kendisi kazadan herhangi bir zarar görmeden kurtulurlar.

Peki sizce herhangi bir komplo sözkonusu olabilirmi?

Oman pamukoğlunu tanımayanlar için küçük bir bilgi Ekleyim (okumanızı rica ediyorum);
[/size]

1993-1995 yılları arasında teröre karşı yönettiği üstün mücadele dağlardaki PKK terör örgütüne bağlı terörist rakamının 12000den 5500-6000 aralığına inmesini sağlamıştır. Pamukoğlu, o dönemde yapılan büyük askeri fedakarlıklara rağmen PKK terör örgütünün halen niçin sonlandıralamadığını 3 temel sebebe bağlıyor: İlk olarak gerçek bir siyasi irade kurulamaması, ikincisi tam bir istihbarat olmaması ve son olarak her yerde yayılmış asker bulunması diye tanımlıyor. Bizzat kendisinin yazdığı kitaplarda ve konuk olduğu birçok televizyon programında PKK terör örgütüne karşı yapılan mevcut mücadelenin uygun tarz ve strateji olmadığını ve ancak daha fazla şehit vermemize sebep oldugunu söylemiştir. Haberturk kanalının Sansürsüz adlı programında 'Karakolların hepsi yıkılmalıdır. Karakola gerek yok. Gelsinler bakalım, girsinler... Nereden girecekler? Pusuyu kurarsın, ağı kurarsın, mostrayı kurarsın alırsın.' demistir. Daha doğru olan yöntemin 20000 kişilik Eşkıya Takip Kuvveti kurmak ve dağlarda, taşlarda, mağaralarda, ormanlarda, nehir yataklarında yani tüm coğrafyada bulunmanın gerekliligini belirtmiştir. Bir başka deyişle, belli başlı, elle gösterilebilir bir yerde olmamakla birlikte her yerde her zaman bulunma tavsiyesini vermiştir.

28 Temmuz 2008'de yaptığı ulusal çağrı ile fiili olarak siyasi hayatına başlamıştır. Bu çağrısında Halk ve Esitlik Partisi'nin ana felsefe ve ilkelerini duyurmustur. Çagrı, 'Anadolu ve Trakya'da yaşayan Türk halkı bu çağrı size' diye başlar. Ilk başta Türkiye'nin içinde bulunduğu vahim durumun tarifini yapar ve insanoğlunun yeryüzünde görülmeye başladığından itibarenki tüm mücadelelerin ana sebebinin 'Hak ve Eşitlik' olduğunu belirtir. Ardından, Türkiye'deki durumun düzeltilmesi ve tekrar 'hak ve özgürlüklerine' kavuşması için partinin gerçekleştireceklerini sıralar. Kısaca özetlemek gerekirse;
[b]1. Dokunulmazlıklar kaldırılacak.
2. Ülkedeki fakirlik ve cehaletle sonuna kadar mücadele edilecektir.
3. 'Siyasi partiler ve seçim kanunları' demokratik bir biçimde düzenlenecektir.
4. Yargı fiili olarak tam bağımsızlığa kavuşacaktır.
5. Devlet hazinesinden alınan parti yardımları kaldırılacaktır.
6. Dağlar, silahlı eşkiyadan temizlenecektir.
7. Yolsuzluk, hırsızlık ve rüşvete karşı tam caydırıcı kanunlar çıkarılacak, her an tatbik edilecektir.
8. Emek ve alın teri herseydir. Vergi, adil ve dürüst şekilde toplanacaktır.
9. Ulusal kaynaklar öncelikle sosyal güvenlik, eğitim ve sağlık için kullanılacak. Her vatandaş, sosyal güvenlik düzeninden faydalanabilecektir.
10. 'Müsrif devlet' anlayışı ve uygulaması sona erecektir.
11. Dış siyasette esas 'Başı dik devlet, onurlu millet' ilkesidir.
12. Ordu, dolaylı ve dolaysız olarak siyasetin dışında kalacaktır.
13. Tüm çalışmalarımızın temeli 'Tam bağımsızlık ve Ulusal egemenlik'tir.
14. Topraklarımıza, sularımıza ve ormanlarımıza sahip çıkacağız ve değerlendireceğiz.
15. Din, Allah ile bireyin arasında bir meseledir. Çocuklarımızı ve vatandaşlarımızı herhangi bir dinsel sebeple asla ayırmayacağız.
16. Özgür ifade sansürlenmeyecek.
17. Devlet millet için hizmet eder. Asli görevi, güvenliği ve adaleti sağlamaktır. Hizmetlerini, en süratli ve güvenilir biçimde yapması için gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
18. Eğitim ve öğretim akla dayalı şekilde düzenlenecektir.
19. Hak, 'Hak benim!' diyenindir. Millet hakkını savunmalı ve aramalıdır.
20. Demokrasi özgür bireyler ve toplumlar sayesinde gerçek niteliklerini ortaya koyabilir. Halkın, hükümetleri denetleyemediği yerde demokrasiden bahsedilemez.[/b]
Ardından, Pamukoğlu 'Hak ve Eşitlik Partisi'nin Doga ve Felsefesi' adı metni sunar. Bu bildirinin ardından halktan gelen destek ile Hak ve Eşitlik Partisi 36 gün sonra, 4 eylül 2008'de kurulmuştur.
4 Eylül 2008'de yani Hak ve Eşitlik Partisi'ni kurduğu gün Anıtkabir özel defterine şunları yazmıştır:
Büyük Önder,
Gözün arkada kalmasın! Türk kadınları ve erkekleri olarak milletimizi özlediğin yüksekliğe çıkaracağız.
Bugün bizim için 11 Kasım 1938'dir.
Bu tarihten itibaren sürekli biçimde teşkilatlanma çalışmalarına devam eden Hak ve Eşitlik Partisi'ne 450000 resmi başvuru olmuştur. Pamukoğlu, partiye gelen basvuruların 22000 kişilik dilimler halinde ele alındığında çogunluğun 18 ve 35 yaşları arasında bulunduğunu ve bu sebeple, partinin çevik bir nüfusa sahip olduğunu belirtmiştir.
2010 mart ayı içerisinde, Çanakkale'nin Ezine İlçesi'ninde bulunan Osman Pamukoğlu, partinin iktisadi politikasının önemini vurgulamak üzere şu açıklamayı yapmıştır: 'Partinin ilk hedefi bu. Önce ekmek, sonra huzur. Huzur derken bütün adalet sistemini, dağda gezen eşkıyayı, şehirlerdeki mafya dahil onları kastediyorum. Bizim parti ile ilgili halkın Türkiye genelindeki kanaati şu: Hak ve Eşitlik Partisi ve genel başkanları Osman Pamukoğlu oldugu sürece Türkiye'de güvenlikte herhangi bir sorun olmaz. Yani, ne yapacağını nasıl yapacağını bilir. Buna inanmış halk. Yani, daha biz bir şey yapmadan dahi halkın kanaati bu. Milletin merak ettigi ekonomide ne yapacağımız. Ekonomide... 'Siyasal ve Toplumsal İlkeler' kitapçığımızda önce ekonomi var.'

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
Ynt: Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu Trafik Kazası Geçirdi...
« Yanıtla #1 : Haziran 25, 2010, 01:39:18 »
kendisine güveniyorum tek başına seçime girmek terine uygun bir parti ile birleşerek meclise girmeli....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 25, 2010, 02:00:35 »
allah acil şifalar versin
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 25, 2010, 03:07:34 »
kendisine güveniyorum tek başına seçime girmek terine uygun bir parti ile birleşerek meclise girmeli....

Görüşlerini az çok bildiğim için Hepardan başka bir parti ile birleşim içinde bulunacağını sanmıyorum Hocam
Zaten eğer başka bir partiyle bağlantı içine girerse bu adamın benim gözümdeki yeri çok değişir.
"Benim gözümdeki yeri" diyorum , Çünkü bu Osman Pamukoğlu şu anda her yönden takip ettiğim ve idolüm haline gelmesini engelleyemediğim biridir.

Bu adama resmen hayranım...

Zaten hayran olmamak elde değil
1. Dereceden Altın Üstün Cesaret ve Feragat Madalyası,
2 kez Üstün Cesaret ve Feragat Nişanı ve
5 kez Üstün Birlik Yetiştirme Nişanı almış.
Bide Türk Ordusu'nda 5 tane Üstün Birlik Yetiştirme Nişanı'na sahip tek kişi.

Bide herkes gibi kendime ait olan fikirlerimi  benden önce düşünmüş yazmış ve tepki toplamış biri olduğundan kaynaklanıyor sanırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Haziran 27, 2010, 15:30:24 »
yine de birleşmeli...yoksa etkisi benim burdan davul çalmam gibi....düşünceleri çok doğru özüne inen...askerlikten ötürü bazı tek yönlü bakmalara rağmen hayran olduğum insan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 36000
  • Model Yılı: '10
  • 15 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 27, 2010, 15:39:37 »
Terörle mücadele yöntemini bende dinledim görüşlerini de biliyorum. Terörü ve terörle mücadeleyi anlamış biri.
Toyota Corolla 2001 1.6 Terra Special
Toyota Corolla 2010 1.6 Elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 28, 2010, 00:37:46 »
Terörle mücadele yöntemini bende dinledim görüşlerini de biliyorum. Terörü ve terörle mücadeleyi anlamış biri.
aynen katılıyorum, terörle mücadele de çok iyi şeyler yapabilir ama ekonomi, dış ilişkiler, sanayi ... vs. vs. konularında nasıl bilmiyorum. bence Orhan Pamukoğlu'ndan çok iyi Milli Savunma Bakanı olur, fazlası değil...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Haziran 28, 2010, 09:35:01 »
aynen katılıyorum, terörle mücadele de çok iyi şeyler yapabilir ama ekonomi, dış ilişkiler, sanayi ... vs. vs. konularında nasıl bilmiyorum. bence Orhan Pamukoğlu'ndan çok iyi Milli Savunma Bakanı olur, fazlası değil...
+1
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 28, 2010, 10:23:14 »

+2 vs vs Askerken ya da soyle diyim siyasete atilmadan once cok severdim zaten gundemde bi insandi yurdum insaninda hep varolan sevilirligi ve populerligi kullanma isteginden hemen daldi bu islere sanirim...

Ayrica Erdem okudugum hic bir haberde kazanin olusunda bi sikistirma bi arac problemi vs ye rastlamadim neden komplo olsunki...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Haziran 28, 2010, 11:06:12 »
Fikirlerinden ve tecrübelerinden mutlaka yararlanılması gerektiğini düşünüyorum.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 252 kere teşekkür etti
  • 709 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Haziran 28, 2010, 11:36:20 »
kullandığı araba neydi acaba ?   bende şimdi tanıdım,daha önce partisini ve ismini duymuştum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Haziran 28, 2010, 15:15:33 »
kullandığı araba neydi acaba ?   bende şimdi tanıdım,daha önce partisini ve ismini duymuştum
Arabası Volvo S80

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Haziran 28, 2010, 18:06:18 »
yararlanılması gereken bir insandır kazançtır bizim için.ama tek baına gelme ihtimali benim tek başıma gelme ihtimalim kadar.
umarım birleşir.CHP veya MHP de bu adama yer olmalı.alan kazanır.seveni var.tanıdığımız en iyi askerlerden biri.askeri tecrübesi önemli bizim için.
ama bizim milletin dediği gibi aman ya askerden bişi olmaz değil,o çok yanlış bir düşünce.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Haziran 28, 2010, 18:37:29 »
yararlanılması gereken bir insandır kazançtır bizim için.ama tek baına gelme ihtimali benim tek başıma gelme ihtimalim kadar.
umarım birleşir.CHP veya MHP de bu adama yer olmalı.alan kazanır.seveni var.tanıdığımız en iyi askerlerden biri.askeri tecrübesi önemli bizim için.
ama bizim milletin dediği gibi aman ya askerden bişi olmaz değil,o çok yanlış bir düşünce.

Aslında AKPye oy verenlerin bile yarısı "Askerden bişey olmaz" görüşünde değil.
AKPyi sadece bir seçenek olarak görüyorlar. (Sağ taraftaysan AKP gibi...) Ve mevcut hükümetimizin ambalajının bu kadar zekiice hazırlanmış olmasıda bu kesimin AKPye olan güvenini artırıyor. Mesele kendi oy verdiğin pariyi eleştirebilmektir aslında. Mesela BAYKALın kasetinin gerçek olduğuna halen inanmayan dedem gibi , veya , darbe senaryosunun tamamına inananlar gibi...
Gerçek ne olursa olsun insanlar inanmak istediklerine inanırlar. Duymak istediklerini söyleyen medya kuruluşlarını takip ederler.
Bir CHP-MHP koalisyonu olduğunda ülke ne kadar iyiye giderse gitsin insanlar duymak istedikerini dinleyecekleri için her zaman o dönem kötü bilinir. Bu nedenle bir dönem daha akp :)

Ayrıca ,  sadece Milli savunma bakanı olur yakıştırması yapanlara hiç katılmıyorum. Bence bu adamdan ismi kalacak bir lider olur. Ayıca bu adamların aldıkları eğitim gereği ,  şu an siyasete maydonoz olanlardan çok daha bilgili ve kültürlü olduğunu düşünüyorum. Devlet politikaları ve ülke sorunlrı yönünden gizli çözümleri olduğuna eminim , Bu adamda bir lider beyni var... Ekonomiden falan çok iyi anlıyor , bilmiyorum ben daha iyi birini göremiyorum ortalıkta...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Haziran 28, 2010, 19:00:19 »
siyaset,ekonomi,askerlik ayrı ayrı işlerdir.teröristle mücadeleyi iyi bilmek(gerçekten osman pamukoğlu çok iyi bilir),iyi ve güçlü bir lider olacağı anlamına gelmez.sadettin tantan çok çok iyi bir polis olmasına rağmen siyasette başarılı olamadı.asıl olan böyle değerli kişileri branşlarıyla ilgili birimlerde değerlendirmektir.kamu güvenliği müsteşarlığı veya terörle mücadele başkanlığı gibi konumlar çok sevdiğim pamukoğlu için tarihe geçme vesilesi olur.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Haziran 29, 2010, 00:37:20 »
saadettin tantan sokaktan yetişme bir kişi idi...
bu adam askeri okullardan mezun ve askerlerle yakınlığınız var ise..özellikle kurmay kısım..adamlar bir dakika boş durmadan sürekli bi kitaplar okuyor bişilerle uğraşıorlar..yani saadettin tantan ile aynı benzetme burda doğru olmaz...
gerisi dolu olan kişiiler mutlaka başarılı  olur....
sağ sol orta kalmadı bu arad ülkede...insanllar bir şeylere inanıyor işte...bir dönem daha akp rekor olur..bizimde sonumuz olur :=)))olmadı chp mhp o da koalisyon ..o da kötü olur...
iyi olan bi alternatif göremiyorum kendimce...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
  • 580 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Haziran 29, 2010, 01:22:57 »
evren kardeşim senin yaşın gereği tantanın polisliğini bilmen mümkün değil.şirinevler o göreve gelmeden önce fuhuş yuvasıydı e5 kenarındaki avize mağazalarının olduğu yerlerde randevu evleri vardı,arabanı orlarda park etsen geldiğinde lastiklerini indirilmiş bulurdun.elinde makineli tüfekle oraları ve istanbulu tamamen mafyadan temizlemişti.sanıyorum polis koleji mezunudur.askerlerimizin eğitim ve öğrenimlerini yakından bilirim,ailemde ve arkadaşlarım arasında üst rütbeli subaylar var.ama siyasiler ile askerlerin hayat görüşleri çok farklıdır.siyasetçi ikna etmeye uğraşır asker kişide emir verir.sivil halk emir komuta sistemini pek sevmez.ayrıca hepimizin dünya görüşü farklıdır,benim beğendiğimi sen beğemezsin seninkinide ben beğenmem.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Haziran 29, 2010, 10:59:45 »
evren kardeşim senin yaşın gereği tantanın polisliğini bilmen mümkün değil.şirinevler o göreve gelmeden önce fuhuş yuvasıydı e5 kenarındaki avize mağazalarının olduğu yerlerde randevu evleri vardı,arabanı orlarda park etsen geldiğinde lastiklerini indirilmiş bulurdun.elinde makineli tüfekle oraları ve istanbulu tamamen mafyadan temizlemişti.sanıyorum polis koleji mezunudur.askerlerimizin eğitim ve öğrenimlerini yakından bilirim,ailemde ve arkadaşlarım arasında üst rütbeli subaylar var.ama siyasiler ile askerlerin hayat görüşleri çok farklıdır.siyasetçi ikna etmeye uğraşır asker kişide emir verir.sivil halk emir komuta sistemini pek sevmez.ayrıca hepimizin dünya görüşü farklıdır,benim beğendiğimi sen beğemezsin seninkinide ben beğenmem.
artık uzun uzun yazı yazmicam :D. Kemal Aksüyek abi beni çok yordu :D.

+1 diyorum Atilla Amca :D
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
  • 580 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Haziran 29, 2010, 11:38:03 »
sağol vedatçığım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Haziran 29, 2010, 16:00:59 »
evet attilla amca yaşımdan dolayı bilmiyorum ama anlatılan efsanevi hikayelerini çok duydum.şirinevleride buna ekledim artık...
keşke şimdide onun gibi adamlar olsada silivriyi temizleseler:=))))
dünya görüşlerimiz farklı da olsa aynı isteğe sahibiz o da bu memleketin iyi olması.
osman pamukoğlundan iyi yararlanılmalı , emir de verse rica da etse :=)))
askerin eksikliği de o zaten sivillerede emir vermek iyi olmuyor.