0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
S.a Geçen açtığım konuda belirtmiştim 0 Corollayı cumartesi teslim alıcaz demiştim. Sorunsuz bir şekilde arabayı geçen cumartesi teslim aldık Allaha Şükür. (Corolla Comfort 1.4 D4D) Corollayı almak ayrı bir dert aldıkdan sonra ne yapıcaz ayrı bir dert.1- İlk 1000 km rodajda olduğu için nelere dikkat etmeliyiz hız konusunda 80 üstüne çıkmayın dedi bayi 80 de yani öldürüyor insanı otobanda iken şehir içi sorun olmuyor fazla genellikle 120 civarı hızlarda gidiyoruz sorun olurmu ? 2- Yağ değişimi gibi her ay hafta vb. bakımlar nelerdir ?3- Aracın temizliğinde nelere dikkat etmeliyiz ?4- Hangi firmalaradan mazot almalıyız petrol ofisi shell vs vs ?Şimdilik bu sorular var aklımda aklıma geldikce sorarım
Hakan abi bende iznin ile bir uyarı/öneride bulunmak istiyorum.Orhan arkadaşımız,yazarken noktalama işaretlerine dikkat ederse çok daha iyi olacak.Bütün kelimeler iç içe girmiş....
Benim araçta torpido dehşet parlıyor. Gözlüksüz mümkün değil görünmüyor. Bir ara, ön tarafı komple mat deriyle kaplatmayı düşündüm. Var mıdır basit bir çaresi?
Basit bir çare diyorsan abi, torpido için peluş var. Ben aldım 8 tl ye aracın torpidosuna sabitledim. Hem güneşten koruyor, hem de çizilme v.s engelliyor...
Ön tarafı hiç torpido temizleyiciler ile temizledin mi Vedat? Öyle ise bu da çok rahatsız eder. Zaten bunu tavsiye etmem.
Peluş derken kumaş mı Enes?
Vallahi abi, kumaş a benzemiyor. Tüylü tüylü güzel de birşey yakıştı arabanın torpidosuna. Yakışmasa da duracaktı zaten,durmadan güneşlik koyamıyordum...
Anlayamam görmem lazım Enes . Yakından ve uzaktan torpidodaki görüntüsü vardır sende .
Aslında otomobillerin içi tasarlanırken o malzemerinde yapısına, ısı altında zehirli gaz çıkarmamasına, parlamamasına vs. dikkat edilir. Sana yinede çok parlak geliyorsa pudra kullanmayı düşündün mü Vedat. Ama tabiki bunu ilk önce bir köşede dene ve etkilerine bak, uygun görürsen tamamında kullan. Bu biraz olsun o yağlı parlaklığı alır.
Bir sorum daha olucak arkadaşlar bizim garaj malesef çok dar arabayı yanaştırırken tersu içinde kalıyoruz. Malesef ön tampon çok hafif şekilde içine göçtü ve ufak bir çizik ama insanın morali 0 . Arabayı bakıma götürdüğümüzde bu sorunu halledebilirlermi acaba ? çok büyük bir hasar yok ama ufacık bir göçük var .