0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun Sinan. Tamir için Selanik pasajı civarlarına bakman lazım bence ancak bence en sağlıklısı kaliteli ve yeni birşey almak olur.
O zaman ohmmetre ile sargının sağlam olup olmadığına bak bence. Gerçi gözle baktığında sargıların giriş yerlerinde problem yoksa büyük ihtimalle mıknatıs dolaylarında vernik falan atmışdır ya da yanmıştır. Yeniden sardırmanında çok faydası olmaz bence. Bunların yön verilebilenleri de var, onlara bakabilirsin yeni olarak. Yine söylediğim yerleride dolaş ve fiyat al derim.
tamir e sakın bulaşma eskisi ğibi kaliteli ses alamzsın en ğüzeli kafana ğöre yeni alman arkadaşım
abi aslında televizyon tamircileri bakıodu böyle şeylere bulabilirsen onlalara falan bi bak istersen..yani yapılması daha ucuz olur..vede abi alacaksan kötü bişi alma derim pioneer ın mid takımları var onlar çok güçlüdür arabanda tam bir konser havası verir durumun müsaitse denemeni öneririm
tiz ses çıkartanlarda içindeki ince sarmaldan bir yer kopuyor. içini açınca kabloların bağlandığı noktaya bakın, eğer oradan sarmalın içine giden minik teller kopmuşsa tamiri vardır.birde ortasına bastırınca ses geliyorsa bir ihtimal biraz daha çalışabilir.. onun dışında bu hoparlörlerin + ve - lerinin yönü çok önemli, yoksa çabuk patlıyorlar.. bende kaliteli tiz - mid takım öneririm
Karşında lise stajını TV tamircisinde yapmış birisi var Bakalım staj yaptığım yere götüreyim bi anlıycaklarmı
seçkin bu işin hastasına anlatamassın dediğini bak mesela ben de hastasıyım www.facebook.com/video/video.php?v=386938532837
boşverin yav kalsın öyle bizim arabada ön 2 hoporlör ve 1 tiz patlak şimdilik duruyor öyle aslında kendim alıp takmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum kapıları sökmeye.