Gönderen Konu: Haydi Tatile  (Okunma sayısı 1259 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Haydi Tatile
« : Haziran 08, 2007, 19:29:04 »
Biliyosunuz "bedava tatil" başlığı altında insanlar internet siteleri üzerinden tanışıp birbirlerine giderek tatil yapıyolar. Karşılıklı olarak aileler aileleri misafir ederek şehirlerini gezdiriyorlar.

Buna istinaden bende böyle bi düşünce ortaya atıyorum. Müsait olan bi arkadaşımız şu tarihlerde ben müsaitim deyip o tarihler diğer forum üyelerine uygunsa o kişinin şehrine 2-3 günlüğüne gidilip gezilebilir.
Gidilecek olan kişi bi organize yapıp arkadaşlara uygun kalacak yer ayarlayıp gündüzleri geziler yaptırabilir. Araçları şöför hariç 4 kişi düşünürsek 2 kişilik aile yada 4 ayrı arkadaş bir araya gelip gezdirecek olan kişiye gidebilir. Yada iateyen kendi aracıylada gidebilir ve grup daha kalabalık bi hale getirilebilir. Böylece hem merak ettiğimiz yerleri bir bilenle gezer hemde dostluklarımı pekiştirmiş oluruz.

En azından hafta sonları... Yada izinli olduğumuz günlerde. Yada gelmek isteyenler için 3-4 gün izin alsak çokmu şey istenmiş olur?

Sadece bi fikir.

Toyota Club Türkiye

Haydi Tatile
« : Haziran 08, 2007, 19:29:04 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Mercedes CLA 180d AMG
    • Kendi Sitem
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '14
  • 2 kere teşekkür edildi
Haydi Tatile
« Yanıtla #1 : Haziran 08, 2007, 20:08:53 »
bence çok iyi bir düşünce sonuna kadar yanındayım
www.envarencok.com
Lider dediğin...
ATATÜRK gibi OLmaLı......OLdu mu VATAN....ÖLdü mü EFSANE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: 0+
Haydi Tatile
« Yanıtla #2 : Haziran 08, 2007, 22:01:37 »
aslında mükemmel bir fikir ama zaman nerdeyse benim için imkansız belki ileride akif büyüsün dükkanda işi öğrensin yaklaşık 20 sene sürer ondan sonra ancak benim gezmeler başlar
yılda sadece 6 gün isnim var geriye kalan 359 ~ nerdeyse çalış çalış çalış

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Haydi Tatile
« Yanıtla #3 : Haziran 08, 2007, 22:33:35 »
bu sene valla sureklı sehır dısı gozukuyo bana zaten ankarada fazla kalamayacagım.Ama ferdı abının dugune gıdecem . . . . .

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Haydi Tatile
« Yanıtla #4 : Haziran 11, 2007, 09:58:37 »
İşte,  bak ne güzel. aramızda evlelenler var. Birlik olup düğünlerine gidelim. Bu güzel günlerinde onları varlığımızla mutlu edelim. Tabiyki davet ederlerse.  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
Haydi Tatile
« Yanıtla #5 : Haziran 11, 2007, 14:39:51 »
Ne demek kesin düğün günü belli olsun hepiniz davetlimsiniz
İşte bu yaaa canım abim buram buram karadeniz kokuyorsun...Karadeniz insanının sıcaklığını, misafirperverliğini, dostluğa verdiği önemi ve temiz kalplerini en güzel şekilde temsil ediyorsun.Allah sana dert keder göstermesin.
İsteyen arkadaşlar olursa Akçakoca'da (En batı karadeniz) tatil, otel,rehberlik her türlü yardımcı olurum.
İlk olarak seni bekliyorum İsmail abi
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Haydi Tatile
« Yanıtla #6 : Haziran 11, 2007, 15:23:41 »
Ferdiciğim çok sağol. Seninde benden aşağı kalır yanın yok. Bak konuya ilk teklifi sen vermişsin. İkincisinide ben vereyim.

Bende doğu karadeniz, Trabzon, Rize Gümüşhane, Artvin illerinin  bildiğim hatta bilmediğim yerlerinide gezdirmeye hazırım. siz geleceğiniz tarihi belirtin benim izin problemim yok. Alırım 5 gün rapor tamamdır. İstediğiniz yerde bütçenize göre kalacak yer vs ayarlarım. İster benim aracımla (deposu bana ait olmak şartı ile) gelirseniz kendi araçlarınızla istediğiniz yere gideriz.

Nereleri görmek istersiniz?  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bu dünya bana bilem kalmamış ki!
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
Haydi Tatile
« Yanıtla #7 : Haziran 12, 2007, 01:59:35 »
denizli'de benden sorulur.yardıma hazırız her zaman.İsmail bey'in şartları dahilinde.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
Haydi Tatile
« Yanıtla #8 : Haziran 12, 2007, 02:41:37 »
antalyaya gelen arkadaşlara elimden geldiğince rehber olmaya çalışırım bende ayriyetten öğrenci evi olması sebebiyle evim de müsait evim var ama arabam yok

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Haydi Tatile
« Yanıtla #9 : Haziran 12, 2007, 13:13:39 »
ALINTI
evim de müsait evim var ama arabam yok[/quote]

Ulen yatacak yerin olsun gezecek tekerlekli araba çoook. Meselemi?

Evet arkadaşlar kampanyaya katılımlar devam ediyor.  

Yanlız şöyle bi şey yapalım. "Ben şu tarihlerde müsaitim gelin gezdirebilirim" diye de not düşsek gelmek isteyenler için daha iyi olur.

Ben şahsen belirttim. Benim için sorun yok. Ama Eylülün 15 inden sonra gelmeyin.
Nedeni; O aralar bebek gelebilir Eylül - Ekim arası.  Havalarda soğur artık bizim buralarda.