0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sağolun Atilla hocam.Bir sorumda klimanın polen filtresi tam nerededir.Ben söküp kontrol edebilirmiyim?Elimden iyi kötü iş gelir.Geçen bujileri değiştirdim.Sizin bahsettiğiniz denso markadan taktım.Bakalım yakıta etkisi olacakmı?Meslekte elektronik teknisyeni idim.Hoşçakalın
Atilla abi biraz önce google earth proğramından sizin orayı inceledim.Çok güzel yeşili bol bir yermiş.Kalenizi bile inceledim.Ben de 5 yıl Bartında kalmıştım.Bilmiyorum gördünüzmü Bartın-Amasra arasında radar vardı şimdi kaldırılmış.Orada çalışmıştım.
Bende 99 1,3 terra var. Dörtnala gittim 60000 bakımı için.2010 Mayıs ayında Yıllık bakımda iş emrinde Devirdaym Pompası 80 TL ( Japon )yazmakta. İş emri aşağıdaMotor Yağı 3 Lt 45 TLYağ filtresi 12 TLPolen Filtresi 25 TLşanzıman Yağı 3lt 75 TL Triger Kayışı --------------------------- Triger Gergi BilyasıTriger Avera Bilyası 220 TLV KayışıHidrolik direksiyon kayışı----------------Devirdaym Pompası 80 TLFren Ampülü 2 TLwd-40 Pas sökücü 6 TLİşçilik 80 tl Toplam 545 TL - Ödenen 520 TL