0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar;Ben Silifke/Mersin de yaşıyorum.Arabam Corolla 96 xei sw.Ben de biraz önce servisten geldim.2 Ad Sağ-Sol Dış Aks körüğü (Usta orjinali dedi) 40 tl1.5 Lt Sentetik 75/90 Şanzıman yağı 35 tlİşçilik 40 tl Toplam: 115 tl ödedimBu aks körükleri yaklaşık kaç km veya zaman sonra tekrar değişir?
Atilla bey ilginiz için teşekkür ederim.Ön lastik havalarını kaç basmalıyım?Pompanın kayışında ne tür problem olabilir eski ise kaçırma problemi olurrmu?Birde yakıtı daha önce opet den alıyordum 3 seferdir total dan aldım sanki araba ataklığını kaybeder gibi oldu.Böyle bir durum sizin de başınıza geldimi?Ne tavsiye edersiniz.Hoşçakalın
Tamam Atilla bey yardımlarınız için çok sağolun.
devirdaim kaç km.de değişmeli corolla 98 [/quote araban kaç km de
Merhabalar Atilla hocam bizi arabalarda hava filtresinin yazlık ve kışlık pozisyonu oluyormu?Ben baktım ama bulamadım.Cevabınız için şimdiden çok teşekkürler.
atilla abi senin araç 226 binde hiç devirdaim motoru falan değişmedimi ben 96 xei mi 49.232 km deyken servise götürdüm devir daim den antifiriz kaçırdığı söylendi değiştirildi antifirzile kullanılmıştı araç demekki 50 bin km falan dayanıyor bunlar senin ki 226 bin dayanmışsa inanılmaz çok iyi yani.
atilla abi senin ki orjinal japon ondan o kadar km dayanmış bence rekor yani benim araç türkiye üretimi bu arada benim araba kaputu karşınıza alın sol taraftan bi yerden yağ kaçırıyo servise gidicem pazartesi çünkü serilik düştü motor zırıltılı çalışıyor