Gönderen Konu: Sorun  (Okunma sayısı 1405 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Sorun
« : Haziran 08, 2007, 17:17:04 »
geçenlerde arabama benzın aldıktan hemen sonra motor arıza ışıgı yanmıstı bı kaç gun dolastıktan sonra aracı kontrol ettıler oksıjen sensörünün arızalı oldugunu soyledıler bende bı kac gun sonra ugrar yaptırırım dedım ve servısten ayrıldım tabı ışıgı söndürttükten sonra fiyata gelınce 305 ytl bugun bosch servıse sordum tam parca kodu olmadan fıyat veremeyeceklerını ama 150 ytl yı gecmeyecegını soyledıler servıs ve dısarısı arasındakı farka bakarmısınız insan dusunmeden edemıyor acaba servisler cok mu pahalı
2001 avensis 1,8 - 1998 carina e 2,0

Toyota Club Türkiye

Sorun
« : Haziran 08, 2007, 17:17:04 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Sorun
« Yanıtla #1 : Haziran 09, 2007, 13:18:54 »
Oksijen sensörü dediğiniz katalitik konvertörün çıkışında olan mı hava filtresinden sonra olan mı? Hava filtresinden sonraki olan sensör se bildiğim kadarıyla Denso üretiyor. Katalitik knvertörden sonrakiy se bosch un sitesidnen parça numarasına bakabilirsiniz.
2000 ZZE112 Toyota Corolla 1.6 Terra Special A/C

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Sorun
« Yanıtla #2 : Haziran 10, 2007, 01:48:49 »
hava filtresinden sonra olan hafta içi aracı yaptıracagım butun fren balataları debriyaj baskı balata ve sensör maaş ın yarısı gitti eski corollam da toplam 13 senede bu kadar masraf yapmamıstım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Sorun
« Yanıtla #3 : Haziran 10, 2007, 12:20:43 »
Elektronik parça çoğalınca ne yazzık ki masraflar artıyor. Luay gelsin am abir daha yapmazsınjız böyle masraf...
2000 ZZE112 Toyota Corolla 1.6 Terra Special A/C

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Sorun
« Yanıtla #4 : Haziran 11, 2007, 15:59:44 »
Alıntı yapılan: Fatih Keskin
geçenlerde arabama benzın aldıktan hemen sonra motor arıza ışıgı yanmıstı bı kaç gun dolastıktan sonra aracı kontrol ettıler oksıjen sensörünün arızalı oldugunu soyledıler bende bı kac gun sonra ugrar yaptırırım dedım ve servısten ayrıldım tabı ışıgı söndürttükten sonra fiyata gelınce 305 ytl bugun bosch servıse sordum tam parca kodu olmadan fıyat veremeyeceklerını ama 150 ytl yı gecmeyecegını soyledıler servıs ve dısarısı arasındakı farka bakarmısınız insan dusunmeden edemıyor acaba servisler cok mu pahalı
[/quote]

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Sorun
« Yanıtla #5 : Haziran 11, 2007, 16:12:02 »
abı alıntı yaptında mesaj yazmayı unuttun herhal.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Sorun
« Yanıtla #6 : Haziran 15, 2007, 00:56:55 »
Alıntı yapılan: Coşkun Demiratlı
abı alıntı yaptında mesaj yazmayı unuttun herhal. [/quote]

bazen alıntı yapmakta bir nevi mesajıdır kişinin demek istemiştir.. coşkuncum

Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Sorun
« Yanıtla #7 : Haziran 18, 2007, 17:15:59 »
ebay a bakacagım ama bu sensörun numarası kodu falan ne acaba onu nasıl ögrenebılırım