0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı uğurlu olsun.inşallah bi daha boyatmak zorunda kalmazsınız....
inşallah dürten olmaz.tabi sizde başkasına dürtmeyin
Geçmiş olsun Muhammet. Paylaşımında bence çok yararlı olmuş.
Otoking böyle değildi ya, git gide bozuluyor, artık şişirme iş yapmaya başlamışlar
Muhammet abi ne işin vardı senin orda yaaa serviste boyatamıyormuydun kasko vasıtası ile ? hayırlısı olsun ne diyelim abi.
Rekabet ile hizmet kalitesi, profesyonellik artacağına piyasa şartları ters işliyor ve maliyet kısma derken kalite düşebiliyor. Bu malesef bir çok sektörde böyle, işini bilen adama fazla para vermektense vasat birini düşük maliyetlerle çalıştırıp, uygun kalitede olmayan ürünler ile düşük kaliteli sonuçlar açığa çıkabiliyor. Bu ortamı yaratan biraz Çin politikaları, birazda buna önlem almayan (standartlar ile) yönetimler. Burada söylemeye çalıştığım şey özellikle bir kuruluş ya da sektör için değil, piyasanın genel gidişatı üzerinedir. Faydalı olmaz mı Muhammet, eminim çok kişi bu bilgilerden yararlanacak, birazda hak aramak ya da pazarlık yapmak gerekiyor tabi piyasada.
Hayırlı uğurlu olsun..İnşallah bir daha böyle kötü dürtmeler olmaz temiz temiz binersiniz..
osman hemşerim... biri gelip dürtmezse boyatmayız sanırım... bu 3 üncü oldu 4 üncüye komple değiştireceğim...
Maşallah abicim..(-) yönlere bende değineceğim bundan önceki pejomu komple boyatmıştık auto king'de fakat o kadar berbat bir işçilik çıktı ki tamponumdaki sert plastik aksamın zımparası tam atılmadığından dolayı boya hep kalkmıştı ve bunlar boyadan çıktıktan 2 hafta sonra meydana geldi..ayrıca cam fitillerim hep yıpratılmıştı..bi ton zerzavat daha ondan dolayı sattım aracımı..işte çok sıkıntı olmuştu malzemeleri kalitesiz moralinizi bozmak gibi olucak fakat sorun açıcaktır..
sorun çıkmasın diye ahbap bulundurduk ama çıkarsa yanlarına gidebilirimde gitmeyebilirimde bir eksi yön daha vereyim koltuğumda tozlu el izleri vardı...
O yine iyi bizden komple iç temizlik yapıldı diye para almaya çalıştı gittim baktım kapı döşemelerimde ki mavi kumaş hep alacalı alacalı beyaz lekeler olmuştu dalga geçer gibi birde ekstra maliyet çıkartmaya çalışıyorlar..gülesim geliyor sinirden =)