Gönderen Konu: hangi navigasyon  (Okunma sayısı 2668 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 104000
  • Model Yılı: '12
hangi navigasyon
« : Haziran 21, 2010, 16:08:15 »
selamün aleyküm. sevgili içerik ve site yöneticisi arkadaşlar sizden birşey rica etsem şu navigasyon meselesi çok konuşuluyor ve sağlıklı sonuca varamıyoruz. bir anket y7apsanız yada karşılaştırmalı bir sayfa yapsanız çok memnun oluruz.şimdiden teşekkürler. bu arada böyle bir sayfa varda ben bilmiyor olabilirim. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

hangi navigasyon
« : Haziran 21, 2010, 16:08:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: hangi navigasyon
« Yanıtla #1 : Haziran 21, 2010, 16:11:51 »
Navigasyon aletinin marka modeli önemli değil

özelliklerine bakın işlemcisi 400Mhz nin üstünde olsun , 360Mhz olanlarda takılma olabiliyor , işletim sistemi olarak WindowsCE olanları tercih etmenizde fayda var, bu tarz ürünlerde film müzik resim oyun vs ek özellikler mevcut, içerisinde bulunan işletim sistemi sayesinde ek özellik eklenebiliyor mesela Divx filmleri seyredebilmek için divx player vs gibi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #2 : Haziran 21, 2010, 17:21:11 »
Bir başka konuda Murat Yıldız arkadaşımız bu konuda bence aydınlatıcı bilgiler vermişti.

arkadaşlar uzun süren karar verme ve araştırma aşamasından sonra sonunda başlıktaki navigatörü aldım. bir aralar içinden ekran çıkan oto teypleri değerlendirdim, torpido gözünden fedakarlık yaparak double-din almayı bile düşündüm. ama sonunda portatif navigatör aldım. icabında şirket araçlarında da kullanabilme ihtimali kararımın en büyük sebebidir.
cihaz çok kullanışlı ve fiyatına göre alınabilecek en fonksiyonel navigatör. bluetooth araç kiti, fm transmitter, e-book özellikleri extralarından bir kaçı. en sevdiğim yanı; bluetooth ile telefon defteri kayıtlarını cihazın üzerine çekip, arama yapacağınız durumda bile telefona ihtiyaç duymuyorsunuz. atın torpidoya araçtan inene kadar dursun orada. ses kalitesi, fm transmitter kalitesi gerçekten çok hoş şarj kablosunu fm verici anten olarak kullanıyor, şarj kablosu takılı iken kesinlikle boş frekans aramanıza gerek kalmıyor. kesinlikle tavsiye ediyorum.

ayrıca bu işlerin içinde olan hatta atlanta nın ortaklarından bi arkadaşımın tavsiyesini aynen aktarıyorum.

"içindeki elektronik kartlar büyük ölçüde birbirinin aynısı, seçim kriterleri şu olmalı; en az 400 mhz işlemci, en az 2 gb dahili bellek, başarsoft lisanslı harita, gerisi önemli değil. cihazın üstündeki marka yazılarına takılma"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • ŞıpTronik
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #3 : Haziran 21, 2010, 18:38:52 »
Bazı marka ve modellerde pil çok çabuk bitiyor. Bu nedenle devamlı olarak sarjı ile birlikte kullanmanız gerekiyor. (Portatif olanlardan bahsediyorum tabi ki)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bu dünya bana bilem kalmamış ki!
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 25, 2010, 18:46:41 »
bende navigasyonlara çok baktım.Sonunda nokia 5800 cep telefonu aldım.Onun haritasını kullanıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2023 Toyota Corolla 1.5 Dream Xpack MDS
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 3900
  • Model Yılı: '23
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 10, 2011, 00:00:20 »
Navitech, Nav-pxb 210F ve Navitech, Nav-pxb 205F modellerini Media Markt mağazasında yakından görme fırsatım oldu.Öncelikle ekran kaliteleri gayet iyi ve ses çıkışı çok kaliteli. İnternetten yaptığım araştırmada ve yapılan yorumları okuduğumda edinmiş olduğum izlenim olumlu yönde.. Media Marktta fiyat KDV dahil 279 TL.. Hepsiburada.com da fiyat 249 TL bence alınabilecek bir ürün. Ama maddi güç yerindeyse ben kesinlikle herkes gibi Garmin Nuvi serisini öneririm. 300-1000 TL arasında oynayan fiyatlara sahip Garmin Navigasyon ücretsiz ve sınırsız güncellem seçeneği ile kaçırılmaz derim.
Not: Piranha ve Navigon modellerinden uzak durun.. Haddim olmayarak bir Toyotacı kardeş önerisi olarak kabul edin bunu lütfen..
|34 CRK 881| 2023 COROLLA 1.5 Dream X-PACK

!!! TRAFİK KURALLARINA UYALIM,UYMAYANLARI UYARALIM !!!
 İÇİNİZDEKİ TRAFİK CANAVARINI DURDURUN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ocak 26, 2011, 17:21:58 »
Süleyman beyin de dediği gibi navigasyon cihazı ihtiyacınızı cep telefonlarındaki bu özellikle gidermeniz gayet ekonomik oluyor. Bunun dışında yine tavsiye edilebilecek navigasyon cihazları elbette portatif olanlar. Ama ben aracımda uzay gemisi modu da olsun sitiyorum diyorsanız elbette monteli ve bir okadar da size monte edilecek olan sabit navigasyon cihazlarını düşünebilirsiniz. Ben iPhone 4 deki navigasyon özelliğini kullanıyorum ve oldukça memnunum.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,