0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar uzun süren karar verme ve araştırma aşamasından sonra sonunda başlıktaki navigatörü aldım. bir aralar içinden ekran çıkan oto teypleri değerlendirdim, torpido gözünden fedakarlık yaparak double-din almayı bile düşündüm. ama sonunda portatif navigatör aldım. icabında şirket araçlarında da kullanabilme ihtimali kararımın en büyük sebebidir.cihaz çok kullanışlı ve fiyatına göre alınabilecek en fonksiyonel navigatör. bluetooth araç kiti, fm transmitter, e-book özellikleri extralarından bir kaçı. en sevdiğim yanı; bluetooth ile telefon defteri kayıtlarını cihazın üzerine çekip, arama yapacağınız durumda bile telefona ihtiyaç duymuyorsunuz. atın torpidoya araçtan inene kadar dursun orada. ses kalitesi, fm transmitter kalitesi gerçekten çok hoş şarj kablosunu fm verici anten olarak kullanıyor, şarj kablosu takılı iken kesinlikle boş frekans aramanıza gerek kalmıyor. kesinlikle tavsiye ediyorum.ayrıca bu işlerin içinde olan hatta atlanta nın ortaklarından bi arkadaşımın tavsiyesini aynen aktarıyorum."içindeki elektronik kartlar büyük ölçüde birbirinin aynısı, seçim kriterleri şu olmalı; en az 400 mhz işlemci, en az 2 gb dahili bellek, başarsoft lisanslı harita, gerisi önemli değil. cihazın üstündeki marka yazılarına takılma"