ne küslüğü abı bea kardeşle abı arasında küslük olur mu hiç ? [/quote]
Coşkun az önce ramizle görüştüm arabaların resimlerini çektik çok deli oldu aramıza bide şans eseri olarak orda olan biri katıldı sürpriz az somra başlığı açıcam
bende hava fıltresı taktırdım 1 yıl felan oluyo ama karburatörlü olduğu için ne sesi var ne solgulu bu arada türkiyede karbüratörlü arabaya performans hava filtresi takan ilk insanım zannedersem
(Gizli Üye)
ゴールドメンバ
E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
benim arabada da ne yaptıysam böle ses çıkmadı 1.0 olunca..hava emişi de az oluyor [/quote]
hava filtresinin borusunuda söktüm ben yalnız..aluminyum boru var TRD'nin air intake...onun seste çok faydası var..ses boruda yankılanıyo..bide öyle dene derim
[quote=Coşkun Demiratlı] bende hava fıltresı taktırdım 1 yıl felan oluyo ama karburatörlü olduğu için ne sesi var ne solgulu bu arada türkiyede karbüratörlü arabaya performans hava filtresi takan ilk insanım zannedersem [/quote]
ana oluyomuymuş yaaa o .... arkadaşta bana soruyodu geçen gün benim civic'e hava filteri takılırmı diye bende tabiki olm dedim. oda bana karburatörlü ama dedi apıştım kaldım helal sana kardeşim yürrü kim tutar seni Coşkun