Gönderen Konu: Cilalı Mazda6 Türkiye'de  (Okunma sayısı 1515 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • !!! YERDEN GİDEN TOYOTACI !!!
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 163000
  • Model Yılı: '98
  • 31 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
Cilalı Mazda6 Türkiye'de
« : Haziran 21, 2010, 00:04:30 »

Makyajlı yüzüyle artık daha dinamik görünen Mazda6, güçlenen motoruyla artan performansına karşılık daha düşük tüketim değerleri vadediyor.

Orta sınıfta tasarımı ve sürüş özellikleriyle en sportif modellerden biri olan Mazda6, ikinci neslinin makyajlı versiyonuyla Türkiye’de satışa sunuldu. Makyajla birlikte yenilenen ön ızgara ve tamponlarla birlikte artık daha dinamik bir yüz taşıyan aracın iç mekanında da gösterge tablosu ve birkaç kumanda elemanı dışında herhangi bir değişiklik gözlemlenmiyor. Makyaj öncesinde olduğu gibi 2.0 lt’lik benzinli güç ünitesiyle ithal edilen Mazda6’nın motor gücü 8 HP artarak 155 HP’ye ulaşmış. Eskisinden farklı olarak artık manuel şanzıman seçeneği sunmayan ve sadece 5 kademeli otomatik şanzımanla satılan araçta donanım paketi de artık sadece Sport. ABS, ESP, ön-yan ve perde havayastıkları, kör nokta uyarı sistemi, alarm, 18 inçlik alaşım jantlar, adaptif çift xenon farlar,  LED stoplar, spor görünüm paketi, ön ve arkapark sensörleri, açılabilir cam tavan, cruise control, çift bölgeli otomatik klima, elektrikli ön koltuklar, deri döşeme, Bose müzik sistemi ve bluetooth bağlantısı gibi konfor ve güvenlik donanımlarını içeren Sport paketinde metalik boya için ise 800 TL fark ödemek gerekiyor. 155 HP gücündeki yeni benzinli motoruyla 208 km/s maksimum hıza ulaşan makyajlı Mazda6’nın ortalama yakıt tüketimi ise 7.6 lt/100 km.

Link:
http://www.otohaber.com.tr/haber/4532-Cilal-Mazda6-Trkiyede.html

Toyota Club Türkiye

Cilalı Mazda6 Türkiye'de
« : Haziran 21, 2010, 00:04:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: Cilalı Mazda6 Türkiye'de
« Yanıtla #1 : Haziran 21, 2010, 00:14:09 »
Görünüş olarakta fiyat olartakta bana göre çok uygun araç ancak servis hizmetlerinin sıkıntılı olması yaygın olmaması 2 .elde çok fiyat kaybetmesi ve zor satılması düşündürüyor.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 21, 2010, 00:34:39 »
motora da maşallah..2.0 benzinli, otomatik vites, 155hp ve sadece 7.6lt tüketiyor..dizel olsa anca böyle olurdu tüketim değeri
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 21, 2010, 01:24:51 »
Ben inanmıyorum o kadar az tüketeceğine ya fabrikasyon veriler onlar..Şehir içine bir girsin bak ne kadar yakıyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
« Yanıtla #4 : Haziran 21, 2010, 01:54:55 »
Ben inanmıyorum o kadar az tüketeceğine ya fabrikasyon veriler onlar..Şehir içine bir girsin bak ne kadar yakıyor :)
Katılıyorum :)
Tabi o zaman yan yok, Hep düz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #5 : Haziran 21, 2010, 14:33:14 »
 Eskiden bu veriler gerçeğe yakın olurdu . Son yıllarda rekabet o kadar kızıştı ki inanmak mümkün değil bu açıklanan verilere . Bu rakamların elde edildiği şartları da bir açıklasalar , herşeyi açıklarlar bu tarz şeyler nedense hep gizemini korur , da tüketici de rakamlara ikna olsa. 
Toyota aşk gibidir , yaşamayan bilemez.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Haziran 21, 2010, 14:37:00 »
 Birde bu kaçıncı makyaj ya . İnanın bu kadar yakından takip etmeye çalışan birisi olarak mazda 6 , 3 ve 2 'nin hangisinin makyajlı kasa hangisinin kaçıncı jenerasyonunda olduğunu bilemiyorum .
Toyota aşk gibidir , yaşamayan bilemez.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Haziran 21, 2010, 14:51:50 »
öyle ama..adamlar yapıyor her zaman diyorum..biz uyurken onlar çalışıyor...ve yine oturtmuş..ben bir eski kasa olan mazda 6 ya tavım yakıtta olsun estteik olsun..avensis ve accorda kasalarından daha hoş ve ideal buluyorum..fiyatıda uygun sayılır diğerlerine göre ama tr piyasası yok evet aracın..sınıfında iddalı olmamasının nedenleri tartışılır..kişiye göre değişir.. tabi.. ama yapmışlar helal olsun ..otomabil dünyasında yeni değişim ve jenerayonlar çıkıyor..ve gittikçe aaçların boyutları büyüyor..nedense..bu iyi mi kötü mü? bilinmez..yeni kasalardan aklıma gelenler..bugün bir skoda ocatviıa yeni kasası audi a4 a5 bmw 320 520 bizim avensis ve yaris..ford focus mondeo opel vectra astra konseptin dışına çıkılıyor sanki..az öncede ford flex 2011 model bir ilannın gördüm devasa birşey..daha geniş ve boyutlu sizcede öyle mi? :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ford-flex-fc-motors-dan-yine-bir-ilk-ford-flex-turbo/detay?

örnek mesela...bir yerlerden alıntı yaparak bir modle ortaya çıkmış hoş olmuş kasalar gittikçe büyüyor..jip olsa dahi.. land rover bunu görmesin çok kızar...:D
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)