0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2010 model corollanın yeni yapılmış olan far makyajından bile daha güzel olmuş aracınızdaki stop farı bence sizi oraya atayalım
İyimiş bende bu stoplardan takmayı dusunuyorum İzmir den mi aldınız
Bende düşünüyordum ama çok pahalı yav :S
Teşekkürler Erkan bey adaş ben şunu alcam heralde http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araclari-toyota-corolla-08-sedan-led-stop-s-o-k-fiyat/detay?
Aradım adamı incek dedi yerine. Senin dediğin yeri biliyorum ben heralde kanatçıya gelmeden dimi senin dediğin yer
Aracın üzerindeki spoyleri isteyen arkadaşlara 150 lira karşılığı temin edebilirim
bence orijinalinden pek fAARKI YOK YANLIŞ MI İYİ BAKMAK LAZIM bencede iyi bakmak lazım izmirdeyseniz buyrun bi canlı görün derim yada orjinaline daha dikkatli bakın Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Ağustos 01, 2010, 23:53:03çok yakışmış . çok begendim. fazla abartıya gerek yok. yapan ustanın eline saglık. projelere devam teşekür ediyorum evet durmak yok sırada ön lip ( sakal ) var
çok yakışmış . çok begendim. fazla abartıya gerek yok. yapan ustanın eline saglık. projelere devam teşekür ediyorum evet durmak yok sırada ön lip ( sakal ) var