0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
türkay kardeşim beğenmiş olmana sevindim teşekürler ama üzgünüm bu konuyu konuştuk cevremden isteyende oldu fakat uğraşamam diyor parayla alakalı bi durum değil bu üzgünüm
Abi benden demesi paçalıkları ve kapı çıtasını aracın rengine boyat ve app plaka yap herika olur aracın.[/quote ]özkancım hepsi birden bire olmuyo pacalıkları tamamen söküp cıkardım diğerleride sırayla olucak inşallah önerilerin için saoll.Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Haziran 24, 2010, 20:40:47Erkan bey,Aracın görünüşünü olumlu yönde etkilemiş elinize sağlık .Satın almak ya da yaptırmaktan ziyade orjinali ile arasında ki fiyat farkını merak etmekteyim.İsteyipte bir türlü gerçekleştiremediğim projemi yapan kişi olarak alkışı hakettiniz tabiki servisin istediği fiyatın çok altında. ayrıca bi haber vereyim hatta müjde denebilir çok isteyen olması üzerine dün itibari ile bi kalıpçı bulduk yababileceğini söyledi eğer olursa elimdeki spoyleri polyesterden döküp isteyen arkadaşlara temin edebileceyim çok yakında. ayrıca alkış için çok teşekür ediyorum çünkü bu ilk alkışım benim için çok değerli tekrar tekrar saoll
Erkan bey,Aracın görünüşünü olumlu yönde etkilemiş elinize sağlık .Satın almak ya da yaptırmaktan ziyade orjinali ile arasında ki fiyat farkını merak etmekteyim.İsteyipte bir türlü gerçekleştiremediğim projemi yapan kişi olarak alkışı hakettiniz
Uploaded with ImageShack.us en son cektiğim resim
Erkan bey ledli stopları kaça aldınız acaba ?
stoplar takması dahil 370 tlye geldi bana