0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ziebart biraz kazıkcı olabilir ancak bende çok ucuz ürünlere şüphe ile yaklasıyorum..Boyanın üzerine yapışcak acaba boyaya zarar verecekmi yada çıkarılmak istendiğinde sonucları ne olacak..
...artık rötuşlar boyayı geçti diyebilirim....
geçen gün servise söyledim "ben de rötuş yapmak istiyorum boya temin edebilir misiniz?" diye..... usta 2 saat bıdı bıdı yaptı bana "kendin yapamazsın" dedi. halbuse ben becerikli bi insanım....
En büyük kaygım da bu zaten.Hepsiburada.com sitesinde, 18 TL ile 3238 TL (!) arasında değişen fiyatlar ile 6 değişik kaput filmi ürün var.http://www.hepsiburada.com/search.aspx?sText=kaput%20f%C4%B1lm%C4%B1En ucuzu 18 TL ve Modacar markalı. Modacar markası da bildiğim kadarıyla oto ürünlerinde iyi firmalardan biri.
Teoman bey o zaman üzülmemeniz için şunları yazayım...Geçen kış E-5'ten Düzce'ye giderken Kızılcahamam-Gerede arasından(buradan otobana çıkıyorum) önümdeki kamyondan mesafe uzak olmasına rağmen bir kaç taş parçası sıçradı.Arabayı yıkarken fark ettim ki sıçarayan taşlardan biri filmi delmiş,diğeri havalandırma ızgarasının bir kısmını kırmış...Ama genel anlamda film yaptırmak iyi oluyor.Hızla kaportaya çarpan taşın hızını kesip cama zara vermesini engelliyor.