0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lpg ayarı sanırım mikserli sistem var anladığım kadarıyla, regülatör sanırım o parçanın adı
o parçanın adı karbürator ama kürşad beyin arabası bildiğim kadarıyla karbüratörlü değil.araç enjeksiyonlu...
siz bildiğimiz tüp beyninden bahsediyorsunuz.ben karbüratörün üzerinde bulunan ufak mikserden bahsediyorsunuz diye algıladım.yanlış anlaşılma oldu...
olmaz merak etmeyin
brc sıralı değil mi. Bir gün sabredebilirsen, sanayiye gider, öğrenirim senin için. Uyarsa tamam de. Beni boşuna gönderme sanayiye .
Bence lpg sisteminde değil, aracın yakıt sisteminde var problem , önce benzinle çalıştırmak lazım aracı. Sonra lpg'de ayar gereklimi bakmak lazım. Benzinle çalışmayan motor lpg ile nasıl çalışacak bende merak ettim doğrusu. Hava filtren, buji, buji kablolarının durumu nedir, yakıt pompası ve filtrelerinin durumu nedir bilgi verirmisin ? Sorunsuz olarak benzinle çalıştıktan sonra lpg ayarı sanırım mikserli sistem var anladığım kadarıyla, regülatör sanırım o parçanın adı silindirimsi parçanın üzerindeki bir vida ile yapılıyor diye biliyorum ayarın.
vedat bey bana uyar.zaten yapabilecek başka çarem yok gibi(karsa gitmek dışında).aracım sizinde dediğiniz gibi enjeksiyonlu.lpg regülatör markası brc ama sıralı değil.benzinde çalışıp 2800 deviri bulduğu zaman lpg'ye geçiyor.
vedat bey bana uyar.zaten yapabilecek başka çarem yok gibi(karsa gitmek dışında).aracım sizinde dediğiniz gibi enjeksiyonlu.lpg regülatör markası brc ama sıralı değil.benzinde çalışıp 2800 deviri bulduğu zaman lpg'ye geçiyor.araç benzinde sorunsuz bir şekilde çalışıyordu.1-2 gündür benzinde çalışmıyor.ama lpg sorunu daha önceden oluştu.benzinde kullanıyordum ki benzinde hiç çalışmıyor artık.lpg ile çalıştırıp kullanıyorum 2 gündür. bu arada 2 gün önce şöyle 90-100 km hızla giderken arabamın altını asfalta sürttüm(Allah belasını versin buradaki yolların,anayolda giderken bir anda patates tarlası gibi yola dalıyoruz).benzin sorunu bundan 1-2 saat sonra başladı.acaba alttan hortummu koptu desem ama o zaman benzin damlar,azalır böyle bir şey yok.altta ki benzin hortumu nasıl bir yerde bir kanala girip bakmam lazım.borular falan mı sıkıştı acaba.çünkü araca benzin gelmiyor galiba.ama lpg ayarını yapabilsem gerisini samsun'da yaptıracam artık.kaldı 9 gün
Kürşad, benimki sıralı. Seninki de aynı ise, fotoğraf çekecektim. Eğer usta bana, bende sana tarif edebilirsem, yazarım buraya.