0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah. Allah, kazalardan, belalardan korusun...
Severek binilen araba her zaman güzeldir.Hayırlı olsun.
Cok temiz gozukuyor araban ) Gulle gulle kullan kazasiz belasiz )
Hayırlı olsun, artık buluşmalarda da görürüz.
güle güle kullan sinan,kapı olayında aynen katılıyorum sana sert kapattılarmı benimde aynı hızla vurasım geliyor o kişiye şaka bi yana araçla aranda duygusal bi bağ oluyorkapı vurulunca veya lastik çukura sert girince senin canın acıyor sanki değilmi?
güle güle kullanın
İlk arabam benim.. 9 ay önce aldım, bi o kadar hevesle aldım her 3-4 günde bir iç dış kendi ellerimle temizlerim cilalarım. Arkadaşım gibi oldu anneminde söylediği gibi '' Sen benim hala küçük oğlumsun, bu arabayıda senin oyuncağın gibi görüyorum'' Öle modifikasyon işine giremedik ama en azından ses sistemim var İlk araba olunca yapılması biraz zor oluyo malüm kredi çektk biraz. Ama buna değer Borcunu bitirince daha büyük Minik peşindeyim oda Toyota olucak inşallah. Şimdilik çok sade orjinal olan minik'imin resimlerini sizinle paylaşıyorum. Saygılar
Çok içten bir yazı olmuş en güzel anlarında minik yarisinde yanında olsun inşallah
Teşekkür ederim Nagihan.. Seninde öyle olsun inşallah Şimdi çıkayımda kız arkadaşımıda alıyım.. Güzel bi pazar turu atalım