Gönderen Konu: eleştirenlere cevap  (Okunma sayısı 1294 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
eleştirenlere cevap
« : Haziran 18, 2010, 14:50:46 »
bundan 1 hafta öncesinde burada aracımın sağa kaydını bildiren ve sizlerden yardım isteyen biriydim fakat sizden yardımı bırakın burda kendini bilmez birkaç kişi tarafından haksız yere eleştirildim evet aracım sağa kayıodu bugün bunu kanıtlayarak servisten artık düzelmiş bi şekilde aldım aracın sağa kaymasının sebebi lastik rotasyonunun yanlış yapılmasından yani bilmeyenler için lastik yerlerinin değiştirilmesi anlamına gelio servis görevlileride 2009 toyota corollalarda bu tarz şikayet aldıklarını sölediler ve nihayet aracım düzeldi bu tarz şikayeti olanlar araçlarının rot balans ayarlarını yaptırdıklarında eğer düzelmiosa rotasyon ayarlarınada baktırsınlar çünkü bunu her usta anlamıomuş bilgilerinize..

Toyota Club Türkiye

eleştirenlere cevap
« : Haziran 18, 2010, 14:50:46 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: eleştirenlere cevap
« Yanıtla #1 : Haziran 18, 2010, 14:56:19 »
bundan 1 hafta öncesinde burada aracımın sağa kaydını bildiren ve sizlerden yardım isteyen biriydim fakat sizden yardımı bırakın burda kendini bilmez birkaç kişi tarafından haksız yere eleştirildim evet aracım sağa kayıodu bugün bunu kanıtlayarak servisten artık düzelmiş bi şekilde aldım aracın sağa kaymasının sebebi lastik rotasyonunun yanlış yapılmasından yani bilmeyenler için lastik yerlerinin değiştirilmesi anlamına gelio servis görevlileride 2009 toyota corollalarda bu tarz şikayet aldıklarını sölediler ve nihayet aracım düzeldi bu tarz şikayeti olanlar araçlarının rot balans ayarlarını yaptırdıklarında eğer düzelmiosa rotasyon ayarlarınada baktırsınlar çünkü bunu her usta anlamıomuş bilgilerinize..

bilgiler için teşekkürler..aslında sorununuz basit ve klasik bir yöntem..ve aracların bakımları için hele hele yaz bakımları için yapılması gerekn yapılmasınıda fayda olan bir onarım yöntemidir..tct aileisi adına özür dileriz..sornunuzun çözüldüğüne sevindim..ama konuya girişinizdede bir merhaba demekte sizin nezaketiniz olurdu..umarım bir daha böyle şeyler yaşanmaz..iyi forumlar..
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 18, 2010, 14:59:58 »
Tuğçe Hanım öncelikle sorunun halledilmesine sevindim.

tepkinizi de anlayamadım. ilk açtığınız konuyu inceledim. ama konu adı bile garip.

http://www.toyotaclubtr.com/tanisma/merhaba-21411/msg282744/#msg282744

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #3 : Haziran 18, 2010, 15:05:54 »
oktay bey konu adı bi garip değildi burdaki bir kaç kişi yüzünden sinirlenme anında yapılmış bi tepkiydi ben sadece bilgilerin paylaşılmasını istedim fakat böyle olmadı bende teşekkür ederim sadece bilgi vermek istedim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 18, 2010, 15:09:48 »
ohhh be işte bu evet şimdi baştan başladığınızı sayın ve sorununuzdan biraz bahsedelim kötü çizgiyi silelim ne dersiniz?.. ozaman hem siz hem tct ailesi olarak bilgileirmizi paylaşalım feyz alalım derim ..nasıl? varmısınız?
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 18, 2010, 15:13:05 »
ohhh be işte bu evet şimdi baştan başladığınızı sayın ve sorununuzdan biraz bahsedelim kötü çizgiyi silelim ne dersiniz?.. ozaman hem siz hem tct ailesi olarak bilgileirmizi paylaşalım feyz alalım derim ..nasıl? varmısınız?

Tuğçe Hn., öncelikle bu geri bildirim mesajını bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ederim TCT yönetimi adına. Ben de Murat arkadaşımız gibi o olayı unutmanızı ve yeni bir başlangıç yapmanızı rica ediyorum. O gün bir şansızlık yaşadığımızı varsayalım. Bu konuyu da polemik yaşanmaması adına kilitlersem bana kızmazsınız değil mi :) Diğer konularda da paylaşımlarınızı bekliyorum.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 18, 2010, 16:02:59 »
  Faydalı bir paylaşım olmuş.