0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nagi hayırılı olsun darısı artık benım başıma hos benım dönem uzadı 2 sene daha okuyacagım gibi gözüküyor ama bu arada face'de gördüm mezuniyet fotolarını cok yakışmış sana mezunluk
ben daha 2. sınıfa anca geçtim bir senede alttan kalan dersler için giderim okula oldumu sana 2 sene Ben yınede yuzsuzluk yapar giderim mezunıyet törenıne seneye ins bende koyarım resimlerimi
Yüzsüzlükle alakası yok ki bunun. Herkes kendi ortamıyla kutlar mezuniyetini budur yani Sen sanıyor musun ki benim fotoda gördüğün insanların mezun olduklarını %70 i okumaya devam fizik için daha fazlası
Valla bana hep yuzsuzluk gibi gelmıstıer adam mezun olmus mezunıyette ne arıyor dıye dusunuyordum ama bende o hale dusucem
İnsalah yaa insallah cidden bitsede gitsek modundayım şimdiden
Oooov kanki nagiiii yeni görüom daha yaaa Hayırlı ugurlu olsun bırak şimdi kariyeri git evlende yeğen sevelim yaa
Hiç kanki falan deme sen git o yankilere kanki de cezalasın 2 saat tek ayak geç de olsa eksik olma affettim hadi, affetmek büyüklüktür Yeğen falan çok beklersin sen Ayrıca çocuk da yaparım kariyer de