0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nagicik Hayırlı Olsun eses okul şimdi başlıyor
Daha dün gibi aklımda üniversiteye girişim... 12 sene boyunca aynı sınıfta okuduğum ikizimin olmadığı bir yer, koca koca duvarlar camlar, okul bahçesiyle mukayese bile edilemeyecek devasa bir yer kampüs, aynı sırayı bırak her ders için farklı bir sınıfa gitmek... Ne kadar farklıydı, 4 yıl yaşandı, alışıldı ve bugün bırakıldı. Sözün kısası bugün kep törenim vardı =) Mezun oldummm ve sizle de paylaşmak istedim...
hayırlı olsun canım... inşallah hayatta tüm isteklerine kavuşursun.... ve hep mutlu olursun.....ben okulu bitirdiğimde şöyle dua etmiştim "Allahım benim yüzümden bir tek kişinin tırnağına zarar gelecekse bu mesleği icra etmeyi nasip etme bana"... hala da hergün tekrarlarım... mesleğinden zevk almanı ve hakkıyla icra etmeni dilerim....
Hayırlı olsun. Bu günkü mutlulukla başarılarınızın devamını dilerim.
Hayırlı olsun Nagihan, mezuniyetinin şerefine sana bir
Hayırlı uğurlu olsun
Hayırlı olsun.
Hayırlı uğurlu olsun Nagiha hanım. Bundan sonraki hayatınızda da başarlar dilerim.
hayırlı olsun nagihan hanım... öğrencilik bitti diyeceğim ama öğrenmeye açık olduğumuz için bizim öğrenciliğimiz bu hayatta hiç bitmez...
hayırlı uğurlu olsun...darısı başıma inşallah:D
hayırlı olsun nagihan, bu arada hangi bölümden mezun oldun?
Tam ben yazıcaktım Aydın abi lafı ağzımdan aldın Nagi kitap okulu bitmiş ancak hayat zorlukları ve ekonomik zorlukların olduğu OKUL şimdi başlıyor sana cağnı gönülden başarılar diliyorum Hayat okulunda yüksek lisans eğtimine ve aramıza hoşgeldin
hayırlı olsun bundan sonraki hayanızda başarılar ve mutluluklar dilerim
Tebrikler
Hayırlı olsun Nagihan. Allah sana hep hayırlı olanı nasib etsin .
Nagihan hayırlı olsun ve de ilerisi için de başarılar. Yüksek lisans düşünüyorsan güzel. Bana dekanımız okulda kalmamı söylemişti. Ben de hiç unutmam hocam 4 sene yeter daha da okumak istemiyorum demiştim. Şİmdi geriye dönüp baktığımda 9 sene geçmiş üzerinden. Hala üniversite arkadaşlarımla görüşüyorum. Biz mezun olduğumuzda tam 2001 krizi patlamıştı. Neyse sen planlarını yapmışsındır mutlaka bize de sana şans dilemek düşüyor.
Forumdaki arkadaşların, abilerin ve ABLAN (şimsi yazmadık diye ağzımızı burnumuzu kırmakla tehdit eder) söylenebilecek herşeyi söylemişler bu nedenle bize söylenecek bişi kalmamış gibi görünüyor Bazen arkadaşlar ile sohbet ederken okul yıllarını ne kadar özlediğimizi konuşuyoruz ama mezun olduğumuz gün hiç okul günlerini özleyeceğimizi düşünmemiştik. Okulunuzdaki son günlerinizin tadını çıkartın ve bu günleri özleyeceğinizi unutmayın.Mezuniyetinizi tebrik eder, yeni okul hayatınızda ve iş hayatınızda başarılar dilerim.
ömür boyu mutlu ol...
Gözün aydın hayırlı uğurlu olsun nagihan E forumunda fizikçisi olduguna göre. İleride olucak çoluğumuza çocugumuza fizik öğretmeni hazır işte.. Şimdi olanlarda bi düşünsün nagihanın bilgileri tazeyken ders verdirsinler Kaçmaz bu fırsat heheheh...
Hayirli olsun Nagihan, gozun aydin, bundan sonrasi insallah hep istediginden de guzel olur.
iş hayatında başarılar bol kazançlar sonrasında iyibir eş güzel bi evlilik düşünürsen ama hepsiniden önce iyi bi tatil dilerim
tebrikler.bundan sonrası için sana bol şanslar.