0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
... sanayide dayak yiyecekmiş gibi çok bilmişlerin arasına girmekten iyidir servisler ; verirsin anahtarını yapılan işleri takip edersin. tabi servis olarakta toyotaya güvenirim.
ben özel servisime gidiyorum,1) dayak yeme riski yok 2) çay, yemek v.s. ne varsa gönülden paylaşıyorlar,3) hayati parçalar muhakkak yetkili servisten alınıp orjinal kullanılıyor,4) servisin yapmadığı güzellikler var (arka bilya için porya almak zorunda değilsin)5) ortam, muhabbet daha samimi,6) servis ortamına girmek yasak değil, gözün arkada kalmıyor,nerden mi bahsediyorum? tabiki 4nal...niye servise gideyim?
aks körüklerinin iç dış sağ sol olarak değişimi 300lirayı buluyor zaten fiyat güzelmişhiç servise suç atmayın....yan sanayi körük bende denedim her ay biri patlıyor parayı toplayıp servise gidicem 4üde değişsin....burçlar 20 lira falandır zaten ama arka rot kolarını sizde değiştirirsiniz 15 lira onların tanesi yan sanayi
art niyetim yok abi bende bi cevap vereyim istedim 1-serviste kim kimi dövmüş sert yapan görevliyi drek şikayet edin...2-servislerdede açık ufak büfemsi bi köşeleri var 3-e buna ne desem bilemedim zaten burda sende servise gitmişsin neden o parçaları sanayiden almamış?markası belli sonuçta4-servis parçayı parçalamıyor malesef çok acımasızlar bu konuda5-sürekli aynı servisi kullanınca muhabbet güzel oluyor ben artık gidince isim sölemiyorum yada plaka sormuyorlar 6-servis alanını görmek mümkün muhabbet güzel olursa daha yakındanda görülebilirkızmazsın inşallah abi maksat muhabbet olsun diye alıntı yaptım kızarsan editlicem
ufuk aks körüklerinin orjinali olmadığını bunun için yan sanayi takacağını özellikle belirttiler bana ve fiyatınada 60 TL dediler bende gittim sanayiden aldım fakat orda niyeyse 20 TL.açıkcası ben dün çok sinirlendim servise.akşama kadar patlamaya hazır bomba gibi dolaştım.ama bi dahada servise kesinlikle uğramam.
elbette kızmadım, serviste dayak olmadığını da biliyorum ama alıntı yaptığım mesaja dikkat edersen, ben anıl köksal kardeşimizin sanayi ortamı hakkındaki eleştirisine karşın yazdım... ayrıca bazı parçaların markası belli olsa bile orjinali sadece yetkili servislerde satılıyor(conta, kayış v.s.), yoksa kaliteli bilya için kimse yetkili servise gitmez...servis alanına gelince, Ankaradaki yetkili serviste aracı teslim ettikten itibaren işi bitene kadar göremezsin... ancak bilgi alabilirsin...
nasıl yani servis yan sanayi parça takıcam mı dedi?ben sizin yerinizde olsam şikayet ederdim hemen....böle saçmalık olamaz....