0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
muhammet bey elinize sağlık... bunu yaşayanlar daha iyi bilir elbette.... ama sanırım temel olan sevgi ve fedakarlık öyle değil mi?
Kadın; beyaz olmalı, saf olmalı, kesin olmalı, kutsal olmalı, daimi olmalı. Bilmem anlatabildim mi? Peki ben ne verebilirim, bu da tartışılır.
nedense kemal bey yazdığında hep bana akıl vermeyi amaçladığını düşünüyorum... öylemidir kemal bey?
benim için hayatım da yer alan herkes (eşim arkadaşım ailem) kutsaldır... dürüstlük saflığı simgeler zaten... ne verebilirime gelince; ben tanıdığım herkese belli bir kredi veririm zaten baştan önyargısızca... gerisi kişiye kalır kredilerini tüketip tüketmemelerine...
İşte insanlar artık bence Tüketici olmuş (genel olarak) ve maddiyatın dışında maneviyatı, sevgiyi de tüketiyorlar umursamazca. Nasıl olsa yenisi var misali. Bu, insanların çocukken oyuncaklarına nasıl davrandığı ile de ilgili bir konu. Çocuk bir oyuncağını kırdığında ona hemen yenisi alınırsa...
Dahası,evlilikte ben akıllıyım diyene pek rastlamadım.
Ben varım, hep söylerim "mutlu erkek kılıbık erkektir"
Şimdi bir erkeğin mutlu olması için kılıbık mı olması gerekiyor, konuyu buna mı bağladık? Diyorum kuzeye bir gidin diye, burada erkeklerin kafasına yanlış fikirler sokuyorlar.