0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
özcanım vallahi bilsem yardım ederdim bende senden beterim sadece sana cevaben yazdım fark edildiğini anlayasın diye....iyi geceler
yettim....çekilin ben doktorum...özcan bey bir kayıt programı var pc de ne çalıyorsa aynı anda kayıt yapabiliyorsunuz... mutlaka bilenler vardır ama yoksa yarın sorup öğrenirim ismini....fotoğraf içinde print screen tuşunu denediniz mi?
özcan abi birinci soruna cevap veriiym ben youtubedan dinlediğim müziği vdownloader diye bi programla istediğim formatta indirebiliyorum kullanımıda çok kolay programı ac youtubedaki linki kopyala de program direk indirmek için çalışıyor eğer istediğin böyle birşeyse yinede yazayım dedim
Oğuzhan sanada teşekkürler.Artık öğlen Mozilla'dan bakarım.Ama ben video indirmek değil,izlediğim videoyu mp3'e çevirmek istiyorum...
abi oğuzhanında dediği gibi mozilladan yada real player(son sürümünü) yükleyerek İnternet Explorerdan videoyu indirebilirsin , Videoyu indirdikten sonrada çevirici programlar yardımıyla formatını mp3 olarac değiştirebilirsin. Mesela ben format değiştirirken Total Video Converter kullanıyorum.
yukarda total video converter dedim ama onu bulcan da, indircen de, lisans işini çözcen de, programı çözmesi de bir dert..ama çok çok daha kaliteli bir program o
"nam-ı diğer Murat 124" inan çok kolay o iş..http://inndir.com/Total_Video_Converter-32275p.htmlburadan indiriyorsun , istediğini yapıyorsun. süresi mi doldu ? bilgisayarın tarihini geri al, kullan , sonra tarihi düzelt
videoyu mp3'e çevirmek istiyorum...
Bu arada dokor abla ben bu aralar çok halsizim,yorgunum(aslında değilim),hızım gücüm düştü.Tansiyonum düşer durur,başım döner,dünya döner inecek olmaz hallerdeyim.Şöyle iki çift tıp dilinde bi'şeyler söylermisin.Belki kendime gelirim