0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selam. İdeal silindir kompresyon değerlerini bulabilirmisiniz? Çıkan değerleri buna göre değerlendirin bence. Ancak silindirler arası kompresyon farkının çok olması zaten bazı silindirlerde sorun olduğunu gösterir. Ayrıca iyi bir usta sorunun tam nerede olduğunuda (emme, egzoz, sekman vs.) bulabilir bence. Tabi motor açılması gerekiyorsa bence yine iyi bir ustada ve kesinlikle en kaliteli parçalar kullanılarak işlem yaptırın. Bu arada Lpg tüketiminiz bana çok abartı gelmedi, çünkü Lpg. de araç benzinden daha fazla (litre bazında) yakar. Not: O parçaların asıl isminin Supap olması lazım.
geçmiş olsunlpg niz sıralı değilse, lpg den yapar. lpg zamanla subap lastiklerini kurutur ve bu da kompresyonu düşürür, zamanla faturası daha yüksek etkiler doğurur. siz yaklaşık 1000 km benzin kullanın. çok faydası oluyor. lastikler kendine geliyor, dolayısıyla kompresyon değerleri yükseliyor, motor ömrü uzuyor. bu işlemden sonra istenen olumlu sonuç alınırsa size tavsiyem, motor bloğunun yanına bir şişe motor yağı doldurun ve motor emişiyle külbütör kapağının içine emilmesini sağlayın. (yalnız az miktar gitmesi lazım, çok giderse çok duman atıyor araba) bi ustaya ayarlattırırsınız. bu yağ subap lastiklerini yağlayarak bu sorunun nüksetmesini önler...
Murat bey bence 1000 km benzinle gitmenin maliyeti subap maliyetiyle hemen hemen aynı çünkü hep şehiriçinde biniyorum(subap tamiri 300-500) Bide benim arabam enjeksiyonlu bu yağ emdirme işi hava filtresinin ordanmı olacak?