0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
VVT-İ takabilmek için ara aparat almanız gerekir , aparatın(kitin) üzerinde akış ölçer cihazında bağlantı yeri var , Aksesuar ve parça satan yerlerde bulabilirsiniz. Ama kesinlikle vvt-i için özel yapılmış aparatlardan alın vehava almayacak şekilde monte edin , eğer içine hava kaçırırsa hem performans düşer , hem motorda gürleme başlar , hemde araba iki katı kadar fazla yakar.Bütün mesele doğru montaj yapmakta , eğer doğru montaj yaparsanız arabanızın motor ömrü uzar.Performans tipi hava filtreleri sadece yüksek devirlerde (havanın daha hızlı girip çıktığı devirlerde) performansı artırır(4000-6000 devir arası).Arabada lpg varmı? Eğer lpg varsa taktırmamanı tavsiye ederim. lpgli araçların hava filtresi daha kalın olmalıdır.
Ben aliminyüm bir boru yapsam onu oraya takılabilirmi ki elim elverişlidir bu işlere .. yoksa illa orjinal birseymi alıcaz ... Sizin arabalarla aynı motor var nede olsa siz bilirsiniz bişiler
Gecenlerde birsey duydum d4d motorlardaki sensörler borudaymıs onlardan al oda iş görüyor filan dediler acaba olabilirmi?.. O hava borusunu komple al dediler ?
Bence kesinlikle öyle birşey yapma , uydurma borular benim gördüğüm kadarıyla hep hava alıyor.ayrıca bu sensör çok lanet bir cihaz , boruya delik açıp soktuğunda kesinlikle düzgün algılamıyor.
ppeki aldıgımız o kitlerdede delikten sokmuyor muyuz tabi onlar daha güzel yapıyordur da.. İlla 300 400 tl paramı gömülecegiz şimdi yani
bu Mesut un arabası. konu bulamadım dedin ya temizleme işlemi bile anlatıldı http://www.toyotaclubtr.com/mekanik-sohbet/acik-hava-filtresi-temizigi-resimli-anlatim/
Sonuçta teknik bir konu , benimde çok bilgim yok ama deneyimlerime dayanarak fikir veriyorum nedeni; uydurulan borunun iç genişliğinin yetersiz olmasımıdır , yoksa delikten sokulan sensörün (dairesel olarak) tam orta noktasında bulunmamasıdır bende bilmiyorum. Ama ben olsam hiç kurcalamazdım... sensör çok hassas bi cihaz...
temizlemeyi baktımda o sensörü kimse kaale almamıs bi ae101de alınmıs oda bana yaramıyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-corolla-toyota-corolla-1-6-16-valve-duzce/detayburadan bakabilirsin.. Babam cok fiyat istiyor yani bireysel değilim 20milyar verdiler gecen hafta vermedi varya cıldırdım cıldırdım... Ama araba gercekten temiz ...evet bosta bırakamayız ki kare gibi birsey o baya zorlayacak gibi bir care bulmam sart