Gönderen Konu: yaris alt salıncak  (Okunma sayısı 1547 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
yaris alt salıncak
« : Haziran 14, 2010, 19:29:07 »
arkadaşlar merhaba,direksiyonumdan dönüşlerde tıkırtı sesi geliyordu.rot balanscı kontrol ettiğinde alt salıncakların değişmesi  gerekir dedi.Servis tek tarafında 430 tl istiyor.dışardan hangi marka nerden alabilirim.2004 yaris.1.3 motor. 140.000km

Toyota Club Türkiye

yaris alt salıncak
« : Haziran 14, 2010, 19:29:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
Ynt: yaris alt salıncak
« Yanıtla #1 : Haziran 17, 2010, 09:50:59 »
 kimsenin salıncaklarında sorun yok demekki.ben tekrar iki rot balans ustasına daha baktırdım.herhangi bi sorun yok sadece direksiyonda çok az boşluk var dediler.Ben yinede salıncak fiyatı öğrendim.piyasadaki taywan malı  fiyatı 100tl.Trw markallı salıncak 150 tl.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
Ynt: yaris alt salıncak
« Yanıtla #2 : Haziran 17, 2010, 10:17:11 »
kimsenin salıncaklarında sorun yok demekki.ben tekrar iki rot balans ustasına daha baktırdım.herhangi bi sorun yok sadece direksiyonda çok az boşluk var dediler.Ben yinede salıncak fiyatı öğrendim.piyasadaki taywan malı  fiyatı 100tl.Trw markallı salıncak 150 tl.

bendede tıkırtı yada gacırdama sesi geliyordu ve o sesi bulana kadar yırtınmıştık işin gerçeği o sesin gelme nedenleri çok... burç başlarındaki plastik deforme olmuş olabilir yada salıncağın uzun somunu zamanla uzama yada kısalma yapabiliyor yada diş atlaya biliyor... ben tek taraf salıncağını yan sanayi olarak değiştirdim ama kaliteli olarak almıştım bendekide tayvandı sanırım... salıncağı japon araç parçaları ithalatcısı bir komşu kardeşimden aldım, istersen özelden telefonunu göndereyim fiyatını sorarsın... işine gelirse ödemeyi yapıp ürünü kargolatırsın...