0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kasma laaaaa ne var oynamaya bro ya Duygu haklı kaldır kollar ayaklarıda bı ileri bi geri yeter oynuyo sanıyolar zaten
tamamdır abi 20.00da sendeyim konvoydayım 2009la gelesim var, ille de rollayla gel dersen rollayla gelirim, ama 2009la gelesim var kim niye bişey desin ya ben şipşak çekcem herkesi
Yeminle tam kafa gömülcek pozisyon... Şerefsizim canım çekti...
Türkay'ım sen bana bi kutu kola al ama DOLU olsun sonra bak nasıl oynuyorum , zaten çok kasıldım baktım çıkmıyor böyle yapıcam
benim gönlüm rolla'da ama sen nasıl arzu edersen kardeşim benim.biri geliccek kardeşim salonun fotoğrafcısı var bu cihaz profesyonele girdiğinden yasak çekim yappmanız dicek işte o anda kafayı gömcen
aynen yaa ben olsaydım. o nişanda kesin olay cıkardı
ciddiysen ayarlayım hakkaten delikanlı gibi oynarız :Pbende takım elbise, melekte elbise falan rolladan inmek istemiyorum da salonun fotoğrafçısına selamlar diyerek korum kafayı :Pbu da ahmet için diyerek korum ikinciyi
Ülen biz tehlikeli bi ekip olmaya başladık heee Hepimizin katıldığı ortak bi düğün filan olsa düşünemiyorum bile En az 3-4 tampon var camurluk en az 3-4 burun cene kaş Hobaa eski günlerdeki gibi Eyvallah kardiiiii kendim koymuş kadar oldum
ahmet hakkaten ya gruba baksana taylan,tunç,sen,ben...of of of
Hissediyorum kardi çok yakında tehlikeli şeyler olacak Bu arada 35 bizim hatunda cok cok cok mutluluklar dilemekte
hislerin çok doğal gruptan bi sen eksik olarak bu pazartesi buluşuyoruz hatunlu buluşma bi de
Bizim kimlik değiştirmemize gerek yok zati her halimiz olay 35 im Valla siz gelmezseniz biz izmire geliyoruz kesin 3gün sende kalıcam Tunç ayvayı yidin bebeeeem Şimdiden kuru bakliyat filan stokla
hee bilirim şeker gibi oluyo ben dolu kola ayarlayım mı gelmeden kutunun içine falan yoksa ellemeyim mi bir şeyi?kuru bakliyat stoklama tuunç, adam yicek bakliyatları salcak pırtları abi her insan evladı ailenle tanışmalı, önce tanıştır sonra yolla tatile