0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şimdiden tebrik eder, ömür boyu mutlukular dilerim.
Bir ömür boyu mutluluklar dilerim
gelebilitem pek mümkün gibi görünmüyor kardeşlerim, ben size şimdiden mutlu, huzurlu, bol-hayırlı kazançlı bir ömür diliyorum. Allah tamamına erdirsin, hayırlı evlatlar versin...
tebrik ederim tunç...
ALLAH mutlu mesut etsin...darısı başımıza
Allah tamamına erdirsin.... fiziki olarak yanınızda olamasam da kalbim sizinle olacaktır gençler...
ömür boyu mutluluklar şimdiden tebrik ederim
bu demek oluyorki arabanızda bir çocuk koltuğuna ihtiyacınız olacak
biz gelicez
Tebrikler ve Ömür boyu mutluluklar..
höt..onu ben dicem sen de beyim bilir diceksin meleğin de dediği gibi biz geliyoruz konvoysa konvoy, danssa dans çiftetelli de oynarız, zeybek de oynarız
bizim nişana antrenman olcak
ömür boyu mutluluklar Allah tamamına erdirsin
Bi aksilik çıkmazsa ordayız
Tsifteteli Tourkiko mu yoksa? Ama 9 Temmuz'da Tunç ile işimiz var bir yanlışınız olmasın tarih konusunda? Hiç belli olmaz, küçük bir ihtiamlde olsa bende GK ile orada olmak isterim, olmaz ise zaten sonrasına ayarlarız ve bir Ege buluşması yaparız herkese uyarsa. Çok güzel bir yola baş koymuşsunuz Güzel İnsanlar, bu güzelliklerin gittiğiniz her yere de yayılması dileğiyle size şimdiden bir ömür boyu ve daha fazlasında da mutluluklar diliyorum.
allah tamamına erdirsin. mutlu mesut nice yıllara.....
Tunç hayırlı uğurlu olsun kardeşim. ALLAH bir yastıkta kocatsın. Seneye evlenmeyi düşünüyorsanız eğer, bu zaman içerisinde geçireceğiniz zaman meşaketli olacaktır... ALLAH yardımcın olsun...Olm ben hiç bilmiyorum oynamayı yaaa N'apıcam Ne edicem bilmiyorum Hele hele zeybek oynamayı nasıl istiyorum var yaa... Çok pis gider bana zeybek.Bak bi özelden foto göndereyim sana
Tebrikler bir ömür boyu mutluluklar dilerim
o yüzden her türlü oynıcam ya aynen öyle abi adamlarda zılgıt bile var şaka gibi..nerdeyse tamamen aynıyız ben dedüğün sahibi gibi cevap veriyorum ama gelin abi çok güzel olur sana özelden veriyorum cevabı
Allah mesut eder inşallah Tunç. En kötü gününüz en güzel gününüz kadar güzel geçer inşallah.
Ömür boyu mutluluklar.
Tebrikler. Allah tamamina erdirsin.
Duygu ve Tunç kardeşimize ömür boyu mutluluklar dilerim.
O kadar ters bir tarihe geldi ki anlatamam. Ayın 15inde izmirdeyim Neyse ben o tarihte Antalyada olacağım (büyük ihtimalle)
Tebrikler. Ömür boyu mutluluklar sizin olsun
Tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dilerim
Mutluluğunuz daim, gelecek günleriniz her birlikte olsun inşallah. Çok çok tebrik ederim
Kardeslerin guzeli yaninda olmayi cok isterdim bu yaz cok sey kaciracagim buralarda oldugumdan
Hayırlı olsun gençler, Allah tamamına erdirsin, gönlünüze hayırlısını, sizede gönlünüzdeki güzellikleri versin.
tebrik ederim...allah tamamına erdirsin...darısı başımıza artık...
Allah tamamına erdirsinmutluluklar
Hayat kadehse eğer, aşk da kadehi dolduran şaraptır. Kadehinizin hiç şarapsız kalmaması dileklerimle, hayat boyu mutluluklar dilerim.
Allah tamamına erdirsin. İki farklı yaşam birleşiyor. Eğilip bükülmeden birleşemez. Biraz O, biraz O .
Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin
tebrikler,mutluluğunuzun daim olması dileklerimle
güzel söz
Birlikte gülebilmek, gezebilmek, mutlu olabilmek, şaşkınlıklar ve sevinçler yaşayabilmek için, en önemlisi de birbirinizi hep sevebilmek için bolca "zaman"ınız olmasını diliyorum? Elleriniz ve gözleriniz birbirinden hiç ayrılmasın! Mutluluklar .
hayırlı olsun arkadaslar bir ömür boyu mutlu mesut birliktelikler...
Ben de genç çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyor, onlar bir mani hediye ediyorum. Tunç, geçmiş olsun ciğerim, aman dikkat et kendine, biz de nişan hazırlıkları ile uğraşıyorsun sanıyorduk. Ne güzel çocuktu Tunç SancakNişanlanıyorum diyormuş ancak Hepimiz biliriz hayat bir salıncakYürürse yapmadan iskele sancakEvlilik onlara olacaktır oyuncakİnşallah hiç sönmeyecek bu ocak
absoluteUleyn bende düşünüyorum ne bu ne bu diye. Gugıl amcaya sordum, votka bu evladım dedi Yok kardeşim vodkadan ziyade bir şişe biraya bir şişe redbull karıştıracaksın, sonra yarım şişe daha biralardan yudumlayacaksın. Tamam artık kimse yaklaşamaz hızına, her tarafın ayrı ayrı dans eder Düğün dağıldıktan sonra da tatlı yemeyi ve redbull içmeyi unutma. :dans: Aaa pardon seninki nişandı dimi Tövbe tövbee, benim gibi cemaatçi bi adama neler söyletiyorsunuz yaff
Çok geçmiş olsun Tunç ama güneş çarpması diye yutturamazsın, neyin çarptığını anlayabiliyorum. İnşallah Tunç, bende ayarlamaya çalışıyorum, zaten bir tam iyileşsem çok iyi olacak. Tekrar çok geçmiş olsun, gerçekten kötüdür güneş çarpması.
nası yani be 1 yıllık mı ilişkiniz vaaaay be..bizim melekle 15 ekim 2007de başladı ilişki, öncesinde de 2yıl falan arkadaşlık var..biz yarın gidip isteyelim bari kızı
Benim 19 sene falan oldu. Hadi bakalım.