Toplam Oy Verenler: 49
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yakup a far ve x-enon yapmayı düşünüyorum bu yaz staj parasını bu düşünceme yatırcam.Sizce hangi model x-enon ve hangi tip far kullanmalıyım.[/quote]Bence en sondakiler diye düşünüyorum. Yakup hala lacivert mi bilemiyorum onun rengi ilede bütünleşmesi önemli!
ya 35 kişi bakmış 4 kişi oylamış sadece olacak iş değil . . . ..[/quote] Üzgünüm,bakanların galiba 36'ncısıyım ama yorum yapamayacağım.Babam bana bilgim olmayan konularda konuşmamam gerektiğini tembihlemişti .Bana göre hepsi çok hoş.
yasemın abla yakup turkuaz yeşili [/quote]Çoşkun o zaman siyah mercekli ve en sondaki merceksiz arasında karar ver. Lacivert diye bildiğim için mercekli gündüz ışığında kara kara durur diye düşündüm. Ama turkuaz diyorsun mercekli ve merceksiz arasında karar ver. Işığınıda en iyi hangisi aydınlatıyorsa, kuvvetliyse onu seç. Çünkü Ankara dışına çıkınca karanlık yollarda iyi olur diye düşünüyorum. Anadolu yollarında bazen hiç ışık olmadığı yerler de oluyor. Mut yolu gibi Gazipaşa-Anamur arası gibi virajlı, karanlık!
Çoşkun o zaman siyah mercekli ve en sondaki merceksiz arasında karar ver. Lacivert diye bildiğim için mercekli gündüz ışığında kara kara durur diye düşündüm. Ama turkuaz diyorsun mercekli ve merceksiz arasında karar ver. Işığınıda en iyi hangisi aydınlatıyorsa, kuvvetliyse onu seç. Çünkü Ankara dışına çıkınca karanlık yollarda iyi olur diye düşünüyorum. Anadolu yollarında bazen hiç ışık olmadığı yerler de oluyor. Mut yolu gibi Gazipaşa-Anamur arası gibi virajlı, karanlık![/quote]Yasemin Hanımın da dikkat çektiği nokta aydınlatma ben de en başta bunu üzerinde durmuştum. X-enon uygulamasında en iyi netice mercekli farda alırsın. 6000k ise kötü hava koşullarında kötü sonuç veriri. Onun için 4300k diyorum ve siyah mercekli diyorum.
bence ilk resimdeki far nerde bilmiyorum ama kap onu yani hasta oldum çook güzelmiş yaa ahh ahh keşke bizim kasayada far olsada mercek angel eyes falan toplamakla falan uğraşmasak [/quote]Ah ah ah deştin yaramı. Bizim arabalarımız içn ne stop var ne far nede başka şey.....
tamam abi denk geldiği zaman çekerim.Peki şey yaptırmayı düşünmüyo musun?özel yapım stop ankarada bir sürü stopcu var 3d ledli ne istersen yapıyorlar.[/quote]İyi güzel diyosun da kim getircek arabayı oraya kim gitçek yaptırmaya... Ankarada iistanbulda olsam yaparım o işi ama değilim ne yazık ki.Peki nasıl oluyor bu özel yapım stoplar innprolar gibi güzel oluyo mu?