0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben orjinal set kullanmanızı tavsiye ederim. Servisten alarak dışarda taktırabilirsiniz az işçilik ödemek istiyorsanız. Ama ben önce yaptıracağınız yerle bir konuşmanızı tavsiye ederim balatayı getirsem kaça takarsın diye çünkü bazı uyanıklar servis kadar para isteyebiliyorlar.[/quote] İşte Erdem bey,benim sorunum ve sorum da bu noktada başlıyor:1-Bulunduğum yerde servis yok,en yakın servis Karadeniz Ereğli'de ben ise Bartın'dayım. 2-Servisten(Veya servis dışından) orijinal seti kaça alabiliriz?
Servisle teleon bağlantısı kurup hesaplarına parayı gönderince veya kredi kartı kullanıyorsanız kredi kartından çekip gönderip gönderemiyeceklerini öğrenmenizi tavsiye ederim. Parayı onlara ulaştırdığınız zaman adresinize parçayı kargoyla göndereceklrini tahmin ediyorum. Fiyatı 300 ytl civarında herhalde ama emin değilim.[/quote]bizim arabanında baskı yayları eskidiği için çok trafikte kalınca, ısınınca titreme yapıyor kalkarken. değiştiririz diyoruz ama fiyat gerçekten çok temizmiş. 100,000 bakımı, ön arka tampon boyanması bir de debriyaj değişimi derken; bir iki ay kendimize gelemeyeceğiz galiba
ibrahim abi valeo marka set herşey dahil 220 ytl civarı. biz ondan taktıracağız.(çarşamba günü sordum ustaya).orj. alıp da taktırırsan çok pahalıya gelebilir. yaklaşık 450 ytl civarı olabilir. bizimki hiç değişmemiş daha önce.145bin de.
Toyotada debriyajın yukarıda kavraması diye bir ayar var mı? Ben yok biliyorum. Bunun dışında debriyajın bittiğini nasıl anladın. Boşa masraf etme. Bittiğinin anlaşılması için değişik yollar var. Yinede bittiğine karar verirsen.Orjinal parçanın 300 civarında olduğunu duymuştum. Servis dışından orjinal diye parça alma, emin olunamıyor. Fiyatlar telefonla servise sorulabilir. 3 parça birden değişmesi gerekiyor. Baskı-balata ve bilya. Dışarıdaki işçilik daha uygun olur kesinlikle. Tanıdık usta yoksa, değişik ustalara sorulabilir, refaransı iyi olanlara. Biri olmazsa diğerine taktırırsın.Geçen bir yazıda okumuştum. Wolkswagen için orjinal parça üreten firmada aynı ürün alınabiliyormuş. Ürün kodundan gidilerekten sadece kutusu farklı orjinal ürün çok daha ucuza alınabiliyormuş. Toyota da böyle bişey var mı acaba merak ediyorum. (Bu arada bende Safranbolu luyum)
Beyler 1.5 senelik konuları nereden bulup çıkarıyorsunuz?