0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hay maşallah
bu nedir ki? 80 iğnenin 60 tanesinde balık olan video var eski makinamdaki harddiskin içinden kurtarabilirsem ..sen onu görsen yaban tv hala bekliyor o videoyu..
yemesimi...ne yemesi kardeş..kıyılır mı? benimde huyumdur avcılığını yaptığım balığı yemem başkası getirirse..ilginç. ama işte alıştım..ayrıca ben işin ticaretini yapıyorum..kıyıya gelmedne satarım malı..telefonla.. kilolarla değil kasa ile çalışırım.. şimdi başka konuda paylaştım yeni motor alıyorum tekneme modifiye yani 17 bg 28 bg yapıcam yakında paylaşıcam resimleri..tamiratlar bitsin..
nasip olursa istanbula geleceğim bu yaz o vakit bi kasa alırız arkadaşla inşaallah telefon acar sana hatta bizide şöle teknede bizede yer varsa o gün kü avında izleriz seni hadi hayırlı olsun bakalım.
heey maşallaaah (: biz de amatörce palamuta istavrite çıkıyoruz ama bu kadar bereketli olmuyor tabi ...
olur olur balık sabır ve kısmet işi profesyonellikte önemli...tabi..çok şükür yavaş yavaş sahip oluyoruz..zahmetli iş am abir okadrada zahmetli diğer videolarımı paylaşınca görüceksinzi..keyifli anları..temizleme işlemlerim bi bitsin..
Montaj Sanırım . İnsanın emeğine dil uzatmak ne kötü şey ya . Kısmetin bol olsun.
bekliyoruz hocam olmazsa ben de bir iki mütavazi fotoğraf eklerim