0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
4A-FE yag yakmaz, eziyet edilmedikce, surekli hor kullanilmadikca. Yag yakan kasa kedi gozlu kasa
yaaa , 4AFElerde yağ yakmayı becerebiliyormuş demekki geçmiş olsun Oğuz beyBu konuda bir eksiklik var ama ney acabaa
Estağfirullah kardeşim, VVT-I'ların yanında ne haddimize, tövbe haşa. 4afe'ler siz haşmetli VVT-I'ların yanında ne ki. Onun neyine yağ yakmak bu ne cürret
atakan tarif ettiğin herşey benim aracımda oluyor ? bunun sebebi motorun yağ yakmasımıdır ? otomatik vites 2001 corolla VVT-I aracım
Yağ yakma konusunda VVT'i'ların eline su dökülmez. Vvt'i varken 4A-FE'nin ne haddine 4A-FE'de yakar ama nasıl yakar Vvt'i da normal kullanırsın yakar, 4A-FE'yi ezersin büzersin, sabah akşam 7000 devirde kullanırsın, yağını 20.000 km de bir değiştirirsin, motora yağ yerine su koyarsın öyle yakar
katılıyorum, bu kadar yağ yakmayla aynadan arkanızdaki arabayı göremezsiniz...arabayı lifte alın, motorun önüne, arkasına kuvvetli bir ışıkla iyice bakın derim ben, contalardan birisi sızdırıyor olabilir...
lpg takılınca araçlarda yağ eksiltmesi oluyor ama 2lt de olmaması gerekir bence kesin bir kaçak söz konusu bence aracınızı yağ çubuğunu, karter tapasını ve motor yağ kapağını kontrol ediniz bu arada kullandığınız yağ nedir acaba? piyasada lpg li araçlar için olan yağlar var ben kullanmadım ama bir arkadaşım bunlardan kullanıyordu yağ eksiltme sorunu için bir de onu araştırınız derim kolay gelsin şimdiden...
Bu sorun şakaya gelmez,hemen sanayiye,iyi bir ustaya gidin,yoksa motor büyük zarar görür.Geçmiş olsun.
oğuz motor yağ eksiltince üzerine yağ tamamlarsan eksiltme artar.ben senin yerin de olsam 10w40 bp visco 5000 yeni yağ ve servisten alınan orj.filtre koyar ondan sonra yağ eksilip eksilmediğine bakarım.biraz külfetli olacak ama denemeğe değer.
yağ keçesi yada yağ yakıtamı karışıyor desek arka taraf bembeyaz duman ilginç bir durum eksilme damlatma yok ama yağ nerede_?
bir aracın yağ yaktığını anlamak çok kolay yağ yakan araba eksozdan (siyah renk) duman çıkarır