0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
115 hp o kasa Focuslar.Bende tip olarak Corolla HB - Auris'i seçerdim açıkcası.Şu Ford kasa değiştirsede kurtulsak.Kaç yıldır aynı kasayı makyajlayıp makyajlayıp satıyorlar
Değildir.1.4 Turbo Dizel, 1.4 benzinliden güçlüdür.Ek olarak ben D4-D Corolla'nın benzinli 1.6 Focus'u geçebileceğine de ihtimal vermiyorum.(Eşit Pilotajda)
alperenim aslında bir çok araçta benzinli motorlar hala turbo dizel motorlara göre daha iyi, daha güçlü..mondeo 2.0 benzinli, dizelinden daha güçlü, atak..avensis 2.0 benzinli, dizelinden daha güçlü ve atakpassat 2.0 fsi, 2.0tdi dan daha güçlü daha atak..hep D sınıfı örnek verdim, ama c sınıfında genelde farklı hacimler kullanılıyor diye örneğini veremedim..
corollada son modellerinde bazı konularda tartışılır ya..
Ayrıca aynı motor hacmine sahip dizel araçlar benzinlilerden güçlüdür.Bunun tartışılacak yeri yok.Toyota tanıtım kitabı bile dizelin gücünden bahsetmiş.İnadına benzinliler güçlü demek tork olayından haberdar olmamak demektir.
Dizel Corolla sessiz.Bu arabaya sesli diyenlere katılmıyorum.Traktör sesli wolkswagen dizeller sessiz.Corolla dizel sesli.Pes. Ayrıca aynı motor hacmine sahip dizel araçlar benzinlilerden güçlüdür.Bunun tartışılacak yeri yok.Toyota tanıtım kitabı bile dizelin gücünden bahsetmiş.İnadına benzinliler güçlü demek tork olayından haberdar olmamak demektir.
Honda tartışılmaz ama dmi
toyota neden dizelde 1.6 degil ford focusta satılsın diye