0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Türkayım kullandırayım sana ben senın 2009 la bi farkı varmı anlarsın sesizlik olsun gidiş olsun tek farkı benımkı 6 ileri uzun yolda arkamdan gelirsin azıcık olsun o kadar 1.9 lagunayla kapışan aracımı 1.6 focus gececek haa bayyaaa komık bı durum olurdu
Dizel Corolla'yı hafife almayın.Rampada nasıl gittiğini ve kullanım zevkini kullanmayan bilemez.
türkayı hatırlatayım 205 nm tork olmadı bayır yukarı gecerim yıne gecerim
cık deneriz bir ara
Bende 6 ay önce aynı konuyu açmıştım. çok düşündüm sonunda karar verdim. sonuç mu ne? sol tarafta...
Ya focusun dizelini de sürdüm toyota 2007 ancak yeni kasa modelinide sürdüm..Focus hblerin dışı benimde çok hoşuma gitmesine rağmen performans hiç tatminkar değil..Corolla bastığında kafa kaldırıyor hele rampa yukarı super çekiyor ben manuelini kullandım ve çok begendim..
Konuyu baştan okudum- Corolla hem yol hem motor sesi olarak Focus'dan daha sessizdir. - Focus'un yol tutuşu tartışılmaz.- Corolla daha sorunsuzdur.- Focus'un müzik sistemi bu sınıftaki en iyi sistem diyebilirim.Ayrıca Focus'un yeni kasası gelecek galiba bu aralar, biraz beklerseniz uygun fiyatlara bulabilirsiniz.Ek olarak Taylan abicim, anlık koltuğa yapışma hissine bakma, benzinli Corolla uzar arkadan bakarsın.İster yokuş aşşa, ister yokuş yukarı, uygun vites uygun devirde 124'lük Corolla her türlü akar, tork falan hikaye olur Edit : imla
Yok kullanmadım ama 2-3 defa kalkmışlığım var